Çok istiyorsanız elektronikçiye 150tlye analogları değiştirtebilirsiniz. Hardcore konsoldan rank kasmayan biri 125hz 1000hz farkını anlayamaz.
2022den kalma 2. parti beyaz renk dualsense'im var (ikinci el alındı) ve şimdi de bir tane cosmic red bilkom garantili 2. kolum var. İkiside tertemiz sıfır sorun sıfır kayma.
Çok istiyorsanız elektronikçiye 150tlye analogları değiştirtebilirsiniz. Hardcore konsoldan rank kasmayan biri 125hz 1000hz farkını anlayamaz.
2022den kalma 2. parti beyaz renk dualsense'im var (ikinci el alındı) ve şimdi de bir tane cosmic red bilkom garantili 2. kolum var. İkiside tertemiz sıfır sorun sıfır kayma.
kendini kandırma dostum ben donanımla konuşuyorum senin bilmiyor olman bu markaların kötü olduğu anlamına gelmiyor sonyden fersah fersah iyi kol üretiyorlar merak etme
Stick drift konusunda arkadaş saçmalamış da 125hz-1000hz arası farkı aşırı competitive oyuncular dışında kimse anlamaz bence hocam.
Analogları, sağlam bir hall effect ile değiştirmek de çok maliyetli bir işlem değil açıkçası.
Adaptive Trigger, Touchpad, Haptic Feedback özelliklerini hem deneyimlemek istediğimden, hem de stick ömrünü uzatmak istediğimden Dualsense'e hall effect taktırdım. Kalibrasyonunu da yaptırdım.
Trigger stop, back button gibi custom backplateler de alacaktım ama şu anlık ihtiyacım olmadığından vazgeçtim.
Fiyat konusunda kesinlikle haklısınız ama bu üstte dediğim özellikleri deneyimlemek isteyen varsa(özellikle exclusive Sony oyunlarında) Dualsense almaktan başka çaresi yok.
8bitdo modelleri de fena değil aslında f/p açısından. Dualsense almayacaksa arkadaş onu da tercih edebilir.
kendini kandırma dostum ben donanımla konuşuyorum senin bilmiyor olman bu markaların kötü olduğu anlamına gelmiyor sonyden fersah fersah iyi kol üretiyorlar merak etme
Çinlilerden devam hocam, saygılar. Garanti olarakda avuç içinizi kullanırsınız artık. her şey donanım olsaydı sizin ne olduğu belirsiz kolunuz piyasayı domine ederdi.
Demek ki sony bir şeyleri doğru yapıyor, çinli markalardan daha iyi güven veriyor ki insanlar tercih ediyor. Saydığınız özelliklerin hepsi standart bir dualsense'e modifiye ile eklenebilecek şeyler. Ama gidin ve o çin kolunuza adaptive trigger-haptic feedback eklemetmeye çalışın bakalım noluyor
FLYDIGI Direwolf 2 Kablosuz PC Oyun Gamepad Windows 10/11, Switch, Android, iOS ile uyumlu2.4GHz USB & Bluetooth & Kablolu Bağlantılar500Hz Ultra Yüksek Yoklama Hızı6 Eksenli Somatosensoriyel TeknolojiHall Etkili Joystick & Elektromanyetik İndüksiyon TetikleyiciMecha-Tactile ABXYCZ Düğmeleri4...
Gulikit KingKong3 Max Kablosuz Gamepad ● Patentli Maglev titreşim motoru. ● Hall etkisi joystick ve tetikleyiciler. ● 2200 seviyesinde yüksek hassasiyetli Joystick, daha hassas mikro kontrol sağlar. ● 1000Hz kablolu ve kablosuz, süper yanıt. Analog tetikleyiciler ve dijital tetikleyiciler...
shop.connectgame.com.tr
Gulikit'in ab ve xy tuşları nintendo diziliminde. Sorun değilse Onu alabilirsin. Normalde Flydigi markasının Apex modelini önerecektim ama fiyat 5400 olmuş. O kadar fark vermeye değmez attığım iyidir.
Stick drift konusunda arkadaş saçmalamış da 125hz-1000hz arası farkı aşırı competitive oyuncular dışında kimse anlamaz bence hocam.
Analogları, sağlam bir hall effect ile değiştirmek de çok maliyetli bir işlem değil açıkçası.
Adaptive Trigger, Touchpad, Haptic Feedback özelliklerini hem deneyimlemek istediğimden, hem de stick ömrünü uzatmak istediğimden Dualsense'e hall effect taktırdım. Kalibrasyonunu da yaptırdım.
Trigger stop, back button gibi custom backplateler de alacaktım ama şu anlık ihtiyacım olmadığından vazgeçtim.
Fiyat konusunda kesinlikle haklısınız ama bu üstte dediğim özellikleri deneyimlemek isteyen varsa(özellikle exclusive Sony oyunlarında) Dualsense almaktan başka çaresi yok.
8bitdo modelleri de fena değil aslında f/p açısından. Dualsense almayacaksa arkadaş onu da tercih edebilir.
Dediğim gibi yeni kontrolcü özelliklerini seven, beğenen birisiyim. Benimle aynı kafada olan birisi aynı deneyimi yaşamak istiyorsa yüksek ihtimalle Dualsense'i seçer.
Evet doğru. Flydigi olsun, Gamesir olsun, 8BitDo olsun, Guilkit olsun hepsi güzel kontrolcü markaları ama ideal tüketici için çok da öne çıkmayan markalar.
F/P açısından daha iyiler ama millet işte güvenli liman diye Sony'e yöneliyor.
Tercih konu sahibinin tabi. Bence bu yazdığım tüm markaların ürünleri de gayet başarılı.