Yardım Dualsense Alınır mı?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
10,002
Şu an elimde Msi Force GC20 V2 var. 2 yıldır kullanıyorum sorun yok. 2. kol ihtiyacı ve kablosuz kullanmak için dualsense alınır mı?
1 PC'de kullanacam. PS5'te adaptive trigger destekleyen oyunları PC'de oynasam adaptive trigger çalışır mı?
2 Xbox kol düzeninden PS kol düzenine geçsem zorlanır mıyım?
3 PS4 kollarını PC'ye takınca çok sorun oluyordu bunda sorun olur mu?

4 Elimdeki kol 2 sene önce bozulmuştu Msi TR yetkili servisi ServisPoint'e göndermiştim yenisini yolladılar. Dualsense ithatlatçı garantili alsam böyle bir iyilik olur mu yoksa mecbur bilkom garantili almak zorunda mıyım?

Bu videoyu izledim steamde adaptive trigger kullanmak için kablolu zorunlu,steam ve ubisoft dışı oyunlarda uygulama kullanmak zorunlu gibi şeyler varmış. Ama 2 sene önce bu video. Başka videolarda playstation aksesuar kullanıldığını gördüm bunlar çözüldü mü?

Son düzenleme:
Alınır.

1. Çalışır.

2. İlk kullanımda garip gelir zamanla alışırsın.

3. Oyun çok eski değilse olmaz.

4. Sıkıntı çıkabilir. Bilkom almaya çalışın.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Şu an elimde Msi Force GC20 V2 var. 2 yıldır kullanıyorum sorun yok. 2. kol ihtiyacı ve kablosuz kullanmak için dualsense alınır mı?
1 PC'de kullanacam. PS5'te adaptive trigger destekleyen oyunları PC'de oynasam adaptive trigger çalışır mı?
2 Xbox kol düzeninden PS kol düzenine geçsem zorlanır mıyım?
3 PS4 kollarını PC'ye takınca çok sorun oluyordu bunda sorun olur mu?

4 Elimdeki kol 2 sene önce bozulmuştu Msi TR yetkili servisi ServisPoint'e göndermiştim yenisini yolladılar. Dualsense ithatlatçı garantili alsam böyle bir iyilik olur mu yoksa mecbur bilkom garantili almak zorunda mıyım?

Bu videoyu izledim steamde adaptive trigger kullanmak için kablolu zorunlu,steam ve ubisoft dışı oyunlarda uygulama kullanmak zorunlu gibi şeyler varmış. Ama 2 sene önce bu video. Başka videolarda playstation aksesuar kullanıldığını gördüm bunlar çözüldü mü?
Assassins Creed shadow direk Ubisoft launcher ile açtım. Ps5 kolunu kablo ile bağladım çalıştı kol hoparlörinden bile ses geliyordu.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Geri