Neler Yeni

PS5 Konferansı Hakkında Düşünceleriniz?

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
PS4 ile konsollardan soğuyup God Of War ile geri ısınan ben bu konferansta heyecandan çıldırdım. Online oyun sayısının çok az tutulması , bazı eski markaların geri dönmesi ve oyunların maskotumsu olması çok hoşuma gitti. Sizin düşünceleriniz nedir? Sony benim PS4 yüzünden olan düşük beklentimin içinden geçti ve konsola aşık etmeyi başardı. Donanım olarak ssd ve ray tracing çok iyi olmuş ama işlemci olarak yine amd mi kullanıldı acaba? Sony'i tebrik ederim PS4'un ilk 3 yılı gibi şeyler yaşatmayacağı için.

Tasarım;
Çok şık olmuş. Beni tatmin etti ama tasarım pek önemli değil zaten. PS4 'ten güzel. Ama bir tık Xbox'a benzemiş. Beyaz kasa bir ps gördüğüm için mutluyum. Digital Edition bir tık daha şık olmuş normali Dost abinin dediği gibi tümörü var gibi duruyor.

En Heyecanlandıran Oyunlar ;
Stray
Kena
Ratchet And Clank
Project Athia
Hitman 3
Little Devil İnside
Demon's Souls
Resident Evil 8
Spiderman (Miles Morales)

Bonuslar : Horizon :Bu oyun ilkinden daha çok mekaniğe sahip durdu. İlkinin yaptığı hataları yapmazssa ve hikayeyi özenerek yaparlarsa güzel olabilir.
NBA 2K21 : Online oyun tanıtmak konsol tanıtımı için saçma ama Ray Tracing x NBA müthiş gözüküyor.

Sonuç: Sony PS3'te hissettiğimi bana geri verdi. Bu konsola adeta aşık oldum. Xbox'a One ile sempati beslemeye başlamıştım ama Sony Parçalamış ve lansman nasıl yaplır onu göstermiş.

Son düzenleme:

Balkız

80+ Gold
En İyi Cevap
5
PS4 ile konsollardan soğuyup God Of War ile geri ısınan ben bu konferansta heyecandan çıldırdım. Online oyun sayısının çok az tutulması , bazı eski markaların geri dönmesi ve oyunların maskotumsu olması çok hoşuma gitti. Sizin düşünceleriniz nedir? Sony benim PS4 yüzünden olan düşük beklentimin içinden geçti ve konsola aşık etmeyi başardı. Donanım olarak SSD ve ray tracing çok iyi olmuş ama işlemci olarak yine AMD mi kullanıldı acaba? Sony'i tebrik ederim PS4'un ilk 3 yılı gibi şeyler yaşatmayacağı için.

En Heyecanlandıran Oyunlar ;
Stray
Kena
Ratchet And Clank
Project Athia
Hitman 3
spider man 2 nerde?
gran turismo 7 nerde?

Ben zaten ps5 alamayacağım için spider man 2 ps4'e çıksın başka bişey istemiyorum.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
spider man 2 nerde?
gran turismo 7 nerde?

Ben zaten ps5 alamayacağım için spider man 2 ps4'e çıksın başka bişey istemiyorum.

Gran turismo 7 yide gösterdiler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Xbox dan daha iyidi.

Berat123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
Berat
Eğer Lgs de iyi bir sonuç alırsam PS4 ve Yeni bir pc geliyordu.Ps5 ten ben umutsuzdum ama artık umutluyum.

Görüşürüz Microsoft👋

Alex Mason

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Kağan
Dünyanın en şansız insanıyım 1 saat boyunca tamamını izledim bi tuvalete gidip geldim o sırada tanıtmışlar

Top Bottom