Neler Yeni

Ps5 mi ps5 slim mi alınmalı

ahmetefeckr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Ahmet Efe Çakır
Ps5 alacağım ama slim ile normal arasında kararsız kaldım sizce hangisi alınmalı digital yerine cdli dusunuyorum oyunları yukleyip oynayacagım ama extra cd okuyucunun zararı olmaz herhalde yorumlarınızı bekliyorum

Awaxs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Deniz Ayaz Ocak
e ps 4 geçiyorsan hiç alma ama fc için aliyorsan hangisi uczusa onu al geç

ahmetefeckr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Ahmet Efe Çakır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
e ps 4 geçiyorsan hiç alma ama fc için aliyorsan hangisi uczusa onu al geç
Yok konsolum yok direkt ps5 konsoluna geçecegm ps5 pro cıkıyor mantıklı olur mu acaba

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ps5 alacağım ama slim ile normal arasında kararsız kaldım sizce hangisi alınmalı digital yerine cdli dusunuyorum oyunları yukleyip oynayacagım ama extra cd okuyucunun zararı olmaz herhalde yorumlarınızı bekliyorum

PS5 Slim alabilirsin. Disk okuyucunun estetiği bozması dışında bir zararı yok.

ahmetefeckr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Ahmet Efe Çakır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Onu arastırıyorum ben de ps5 pro 800 euro hak edecek bir upgrade sunmuyor gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Isınma veya gurultu konusunda da sıkıntı yaratmaz herhalde diskli ps5 slim dusunuyorum su an

Isınma sorunu yok ama disk okuma konusunda gürültü olabilir. Bendeki kalın kasa dijital sürüm olduğu için bu konuda hiçbir fikrim yok. YouTube'daki videolardan bakabilirsin.

The Semih

80+ Gold
Slim daha iyi ama bütçe sorunun yoksa Pro bekle GTA6 için yap planını ilerde başın ağrır.

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,067
İsim
Eymen
bence slim.

Slim daha iyi ama bütçe sorunun yoksa Pro bekle GTA6 için yap planını ilerde başın ağrır.
yok be proya 50k verilmez bence

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Onu arastırıyorum ben de ps5 pro 800 euro hak edecek bir upgrade sunmuyor gibi

Isınma veya gurultu konusunda da sıkıntı yaratmaz herhalde diskli ps5 slim dusunuyorum su an

PS5 Pro'yu Sahibinden sitesindeki kurumsal konsol satıcılarına gelene kadar bekleyin. E-ticaret siteleri fazla komisyon kestiği için PS5 ithalatçı garantili arasında 1000-3000 TL fark oluyor. Bilkom garantiliyi saymıyorum bile. 13.000 TL fark var.

ahmetefeckr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Ahmet Efe Çakır
PS5 Pro'yu Sahibinden sitesindeki kurumsal konsol satıcılarına gelene kadar bekleyin. E-ticaret siteleri fazla komisyon kestiği için PS5 ithalatçı garantili arasında 1000-3000 TL fark oluyor. Bilkom garantiliyi saymıyorum bile. 13.000 TL fark var.
Yurtdısından bir akrabaya aldırmayo dusunuyorum ucuza geliyor sorun olur mu yurtdısı olması

GTA6 için verilir kanka, PS5 30kare oynatıcakmış
Rtx 3060ti lı bir sistemim var mevcut olarak konsol bazında dusunuyorum bunu ama 800 euro da çok geliyor slim gibi su an bir de yurtdısından aldırmam da sorun olur mu

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yurtdısından bir akrabaya aldırmayo dusunuyorum ucuza geliyor sorun olur mu yurtdısı olması

Rtx 3060ti lı bir sistemim var mevcut olarak konsol bazında dusunuyorum bunu ama 800 euro da çok geliyor slim gibi su an bir de yurtdısından aldırmam da sorun olur mu

Sorun çıktığı zaman bakan yer yok. Tek sıkıntısı bu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,120
Üyeler
160,948
Son üye
Borann1905
Top Bottom