Ps5 Nba 2k25 Kasıyor

Sinanflex

80+
Reaksiyon skoru
9
Merhaba Geçen Günlerde nba 2k25 aldım fakat menüde deli dehşet kasıyor sanki 20 veya 15 fps gibi olutor konsolu 3 ay önce aldım diğer oyunlarda bir sıkıntı yok oyunu sil yükle yaptım veritabanını yeniledim fakat olmuyor bir konu da bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve ekstra olarak sürekli ekran kaydı alıyor kapatamıyorum

Merhaba Geçen Günlerde nba 2k25 aldım fakat menüde deli dehşet kasıyor sanki 20 veya 15 fps gibi olutor konsolu 3 ay önce aldım diğer oyunlarda bir sıkıntı yok oyunu sil yükle yaptım veritabanını yeniledim fakat olmuyor bir konu da bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

ve ekstra olarak sürekli ekran kaydı alıyor kapatamıyorum

Oyunun performans modunda olduğuna emin misin?

Oyunun performans modunda olduğuna emin misin?
Ayarlarda performans veya kaliteye alma gibi bir seçenek yok aradım taradım bulamadım

Ayarlarda performans veya kaliteye alma gibi bir seçenek yok aradım taradım bulamadım
Sıfırladım konsolu baştan indiriyorum inşallah sorun çözülür

Sıfırladım konsolu baştan indiriyorum inşallah sorun çözülür
Merhaba düzelmedi kafayı yemek üzereyim

4K'da kullanıyorsanız 30 fps sabitlenmiş olabilir yüksek grafiklerden dolayı, ps sistem ayarlarından 2k'ya düşürmeyi deneyin belki 60fps olur

Oyunun genelinde bir problem olmadığını söyleyebilirim. PS5 slim kullanıcısıyım, böyle bir problem yaşamadım.

tv ile alakalı olabilir, imkanın varsa HDMI kablosunu da değiştirmeyi dene.

4K'da kullanıyorsanız 30 fps sabitlenmiş olabilir yüksek grafiklerden dolayı, ps sistem ayarlarından 2k'ya düşürmeyi deneyin belki 60fps olur
4 k oynamıyorum ama deneyeceğim

tv ile alakalı olabilir, imkanın varsa HDMI kablosunu da değiştirmeyi dene.
Monitöre bağlıyorum farklı bir kablo ile

Denedim ikisini de olmuyor maalesef

Oyunun genelinde bir problem olmadığını söyleyebilirim. PS5 slim kullanıcısıyım, böyle bir problem yaşamadım.
Aynı şekilde ps5 slim kullanıyorum çıldırmak üzereyim

2 Monitör 2 Tv Denedim Sorun Devam Ediyor 30 Fps Değil De 20 fps falan oynuyorum gibi

Son düzenleme:
4 k oynamıyorum ama deneyeceğim

Monitöre bağlıyorum farklı bir kablo ile

Denedim ikisini de olmuyor maalesef

Aynı şekilde ps5 slim kullanıyorum çıldırmak üzereyim

2 Monitör 2 Tv Denedim Sorun Devam Ediyor 30 Fps Değil De 20 fps falan oynuyorum gibi
2K 165hz monitörümde kullanıyorum fakat çözünürlük vs ne en ufak fikrim yok. Tak-kullan şeklinde kullanıyorum.

Geri