Ratchet and clank rift part mesela türkçe alt yazıyla geliyor yani devamıda gelir.Bir kaç hafta sonra ps5 almayı planlıyorum. Tabikide exculsiveler için alacağım. Sizce ps5 e gelecek exculisve oyunları en azından türkçe gelirmi. Çünkü türkçe koymazlarsa benim işin ciddi bir sorun olur
kmiles morales ve demon sould ta gelmedi gelmeyebilirBir kaç hafta sonra ps5 almayı planlıyorum. Tabikide exculsiveler için alacağım. Sizce ps5 e gelecek exculisve oyunları en azından türkçe gelirmi. Çünkü türkçe koymazlarsa benim işin ciddi bir sorun olur
@Derrown22 Sorunun nedir ?Ratchet and clank rift part mesela türkçe alt yazıyla geliyor yani devamıda gelir.
bilmeden konuşman son 2 oyunda geklmedi sony kesebşlir@Derrown22 Sorunun nedir ?
Ratchet and Clank'in yeni oyununun Türkçe olacağı doğrulandı.bilmeden konuşman son 2 oyunda geklmedi sony kesebşlir
Oda altyazı ilki dublajlıydıo diye biliyorum sony yavaş yavaşl kesiyotr gbi duruyorRatchet and Clank'in yeni oyununun Türkçe olacağı doğrulandı.
İlk önce mümkünse A1 türkçeyi düzelt çok bir şey anlamadım ikinci olarakta Sony çoğu kendi yaptığı oyunda türkçe altyazı getirdi hatta Uncharted ve Tlou 2'de seslendirme bile getirdiler %15'lik türkçe gelmiyen kısımdan bana örnek gösterme.bilmeden konuşman son 2 oyunda geklmedi sony kesebşlir
Miles morales ve demon souls ps 5 in çıkış oyunlarıydı ikisindede yoktu sony türkçe desteği kesecek gibi duruyor bahsettiğiniz oyunda tr dublaj vardı bu sefer yok yazma konusunda burası technopath değil lütfen kuralları okuyun sizin için büyük bir adım olacak farkındayım ama lütfen okuyun.İlk önce mümkünse A1 türkçeyi düzelt çok bir şey anlamadım ikinci olarakta Sony çoğu kendi yaptığı oyunda türkçe altyazı getirdi hatta Uncharted ve Tlou 2'de seslendirme bile getirdiler %15'lik türkçe gelmiyen kısımdan bana örnek gösterme.
Sal onu last of us ppye özgün diyordu .Miles morales ve demon souls ps 5 in çıkış oyunlarıydı ikisindede yoktu sony türkçe desteği kesecek gibi duruyor bahsettiğiniz oyunda tr dublaj vardı bu sefer yok yazma konusunda burası technopath değil lütfen kuralları okuyun sizin için büyük bir adım olacak farkındayım ama lütfen okuyun.