Neler Yeni

Ps5 oyunları türkçe gelirmi

Aususlike

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Yusuf Kaan
Bir kaç hafta sonra ps5 almayı planlıyorum. Tabikide exculsiveler için alacağım. Sizce ps5 e gelecek exculisve oyunları en azından türkçe gelirmi. Çünkü türkçe koymazlarsa benim işin ciddi bir sorun olur

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Exclusive oyunlarda genellikle Türkçe oluyor fakat gelecekteki oyunlar için durum aynı olur mu bilemem.

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
Exclusive oyunların %85'i Türkçe geliyor.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Bir kaç hafta sonra ps5 almayı planlıyorum. Tabikide exculsiveler için alacağım. Sizce ps5 e gelecek exculisve oyunları en azından türkçe gelirmi. Çünkü türkçe koymazlarsa benim işin ciddi bir sorun olur
Ratchet and clank rift part mesela türkçe alt yazıyla geliyor yani devamıda gelir.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,952
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Okan kaygısız
Hocam Türkçe alt yazı olayı bizleri sevdikleri için yapmıyorlar.Geçen seneler de Playstation TR nin baskıları sayesinde fiyatları arttırmayı bir süreliğine durdurup türkçe dublaj işlerini de uzattılar.Ps5 de artık Türkçe destekli oyunların ise daha çok azalacağı fikrindeyim.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
bilmeden konuşman son 2 oyunda geklmedi sony kesebşlir
İlk önce mümkünse A1 türkçeyi düzelt çok bir şey anlamadım ikinci olarakta Sony çoğu kendi yaptığı oyunda türkçe altyazı getirdi hatta Uncharted ve Tlou 2'de seslendirme bile getirdiler %15'lik türkçe gelmiyen kısımdan bana örnek gösterme.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,952
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
İlk önce mümkünse A1 türkçeyi düzelt çok bir şey anlamadım ikinci olarakta Sony çoğu kendi yaptığı oyunda türkçe altyazı getirdi hatta Uncharted ve Tlou 2'de seslendirme bile getirdiler %15'lik türkçe gelmiyen kısımdan bana örnek gösterme.
Miles morales ve demon souls ps 5 in çıkış oyunlarıydı ikisindede yoktu sony türkçe desteği kesecek gibi duruyor bahsettiğiniz oyunda tr dublaj vardı bu sefer yok yazma konusunda burası technopath değil lütfen kuralları okuyun sizin için büyük bir adım olacak farkındayım ama lütfen okuyun.

Erikli Damacanası

80+ Bronze
Miles morales ve demon souls ps 5 in çıkış oyunlarıydı ikisindede yoktu sony türkçe desteği kesecek gibi duruyor bahsettiğiniz oyunda tr dublaj vardı bu sefer yok yazma konusunda burası technopath değil lütfen kuralları okuyun sizin için büyük bir adım olacak farkındayım ama lütfen okuyun.
Sal onu last of us ppye özgün diyordu :ROFLMAO: .

Top Bottom