Memoli12345
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 424
PS5 Pro ya Frame Generation güncellemesi sizce gelir mi? yoksa PS6 ya mı bırakırlar?
pssr 2.0 geldi yeni geliştiriyorlar ama fg gelmezPS5 Pro ya Frame Generation güncellemesi sizce gelir mi? yoksa PS6 ya mı bırakırlar?
FG gelmicekse ps5 pro almanın bi mantığı yok o zaman ztn kalmış şurada 2 sene ps6 ya gta 6 nın da gelmesine 9 ay var en iyisi beklemek bu zamana kadar ps almamışım ztnpssr 2.0 geldi yeni geliştiriyorlar ama fg gelmez
ne alaka oyunlar zaten konsola göre opt yapılıyor ps5 pro da pssr 2.0 ile gayet başarılı şuan yeterliFG gelmicekse ps5 pro almanın bi mantığı yok o zaman
PS5 Pro ya Frame Generation güncellemesi sizce gelir mi? yoksa PS6 ya mı bırakırlar?
İyide oyun yok şuan ps den olan oyunların çoğu pc de de var Gta 6 9 ay sonra çıkacak dimi ps lere 9 ay sonra ps6 nın çıkmasına 1 sene kalmış olcak hiçbir mantığı yok ben ztn gta dışında oyun oynayan birisi değilim. Ve ayrıyeten frame generation gelmicekse hiçbir anlamı yok ps5 pro nun Türkiye minimum fiyatı 1150 dolar olan bi konsol bune alaka oyunlar zaten konsola göre opt yapılıyor ps5 pro da pssr 2.0 ile gayet başarılı şuan yeterli
ps6 nın 1 sene sonra çıkmasının imkanı yok 2028 artık bellek krizinden kaynaklı tüm yeni ürünler ertelem yedi nvdia bile rtx 6000 (oda 2028 e ertelendi) de çıkaracagı dlss 5.0 ı rtx 5000 e getirme kararı aldı çünkü bellek yok ürün üretemiyorlar yani ps6 nın senin eline geçmesi 2029 o zaman kadar kim öle kim kalaİyide oyun yok şuan ps den olan oyunların çoğu pc de de var Gta 6 9 ay sonra çıkacak dimi ps lere 9 ay sonra ps6 nın çıkmasına 1 sene kalmış olcak hiçbir mantığı yok ben ztn gta dışında oyun oynayan birisi değilim.
Yinede 1150 dolar etmez ps6 nın aynı fiyattan çıkacağı kesin sen bi konsola 1150 dolar verirmisin soruyorum? En azından ps6 da bütün donanım değişiyor bir sürü yeni özellik geliyor 1000 1500 dolar arası ps6 ps5 pro dan daha iyi iş yaparps6 nın 1 sene sonra çıkmasının imkanı yok 2028 artık bellek krizinden kaynaklı tüm yeni ürünler ertelem yedi nvdia bile rtx 6000 (oda 2028 e ertelendi) de çıkaracagı dlss 5.0 ı rtx 5000 e getirme kararı aldı çünkü bellek yok ürün üretemiyorlar yani ps6 nın senin eline geçmesi 2029 o zaman kadar kim öle kim kala
2028 de çıkacak ürüne şimiden fiyat biçemeyiz ama bellek krizi ortada 1200 dolar artık yeni normal artık eski fiyatlar zaten imkansız çünkü konsollar çok geride kalmasın diye çok güçlü ürünler koymak zorundalar çok yüksek bellekli ürünler onlarda ucuza alma sansınız sıfırYinede 1150 dolar etmez ps6 nın aynı fiyattan çıkacağı kesin sen bi konsola 1150 dolar verirmisin soruyorum?
İyide oyun yok şuan ps den olan oyunların çoğu pc de de var Gta 6 9 ay sonra çıkacak dimi ps lere 9 ay sonra ps6 nın çıkmasına 1 sene kalmış olcak hiçbir mantığı yok ben ztn gta dışında oyun oynayan birisi değilim.
Bellek krizi sonsuza kadar sürecek bişey değilki hocam2028 de çıkacak ürüne şimiden fiyat biçemeyiz ama bellek krizi ortada 1200 dolar artık yeni normal artık eski fiyatlar zaten imkansız çünkü konsollar çok geride kalmasın diye çok güçlü ürünler koymak zorundalar çok yüksek bellekli ürünler onlarda ucuza alma sansınız sıfır
Neyse ben fazla oyalamayayım sizi beyler boş konuştum kusura bakmayın.2027'de çıkmaz o cihaz. Arkadaş açıklamasını yapmış zaten. Bir de şu "2027 sonu ya da 2028 başı" gibi yuvarlak cevap veren kaynakları dikkate almayın. Sony, PS2 dışında hiçbir konsolunu Kasım ve Aralık ayları dışında çıkarmadı.
Bellek krizi sonsuza kadar sürecek bişey değilki hocam
Hocam peki 50k ya ps5 pro alınır mı? alınırsa kaç sene gider mesela ben 5 sene kullanmak istiyorum alıcak olursam eğerhiçbir şey sonsuz degil ama artık konsollar çok geride kalıyor şuanki konsolların teknolojisi çıktıktan 2 yıl geçtiginde eskidi artık oyun bile üretilemez noktaya geldiler ki 4k oyun bile adam gibi native görülemedi konsollarda artık güncel konjectürde FSR ve frame gen ve multi frame gen gibi ürünler olmadan konsollar artık hiç degerinde işe yaramaz o yüzden yeni gelicek konsollara daha çıkmamış fsr diamond ve rdna 5 ile gelicek deniyor cihazlar geri kalmasın diye mesela ps5 de rdna 2 ile geldiginde güncelde zaten rdna 3 ekran kartları vardı zaten çıktıgında eski üründü şimdi günceli yakalayacak ürün koyacakalrki cihazlar 5-6 sene gitsin