PS5 Satın alım yapamıyorum

KrofeSSional

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
551
Bu konsolu aldım aldığıma bin pişman oldum. Bu kadar rezil bir konsol görmedim. 1200TL verdiğim oyunu oynayamıyorum. Abonelik alacağım bir hata oluştu diyip duruyor. Sinirden camdam aşağıya fırlatıcam şimdi ***** konsolu. Bundan neden hiçbir türlü satın alım yapamıyorum?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1699031877838.png

Sakin ol hocam. Yanlış değilsem kartta 3d onay sistemine gönderen kartları telefon uygulaması kabul etmiyor. Ps5 üzerinden aboneliği güncelleştirmeyi denediniz mi ? Cüzdana para ekleyerek vs.

bende ps5 alırkne bu çok ugraştırdı. 4-5 kere denediysen hesabı silip başka hesap aç ve kartı ekle. Kart bilgilerini ve adresini caps lock açık iken yaz. Sanal kart deneme. Banka da kayıtlı adresin ile ps adresin aynı olsun. Sanal kart kullanma.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4-5 kere hata aldıysan 24 saat ban atıyor. Çok illet durum. PS müşteri hizmetleri bile yardımcı olamıyor. Kendin deneyerek çözeceksin. Ben 2. hesabı açtım tüm bilgilerimi caps lock açık yazdım. Kart bilgisini girdikten sonra adresi, hesaba ekledigim adresi kullan dedim ve satın alım yapabildim.

Geri