FatZeus
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 177
- İsim
- İlker Mutlu Fil
Hayatımda sadece PS2'im oldu üst modelleriyle hiç oynamadım. PS5 satın almayı planlıyorum çok aşırı fazla oyun oynucağımı düşünmüyorum. Sizce PS5 mi almam gerekiyor yoksa PS5 Pro yumu beklemeliyim. Malum ekonominin durumu belli fiyatlar değişkenlik gösterebiliyor. PC tarafında sağlam bir sistemim var kütüphanemde oyunlarda mevcut lakin ne yapacağıma karar vermedim. Dosthane fikirlerinize ihtiyacım var.
Seçeneklerim arasında; PS5 almak, PS5 Pro beklemek, almamak.
Ek olarak;
Şu an piyasada Trendyol, Hepsiburada, N11 gibi yerlerde satışları var. Onun dışında bir mağaza da satışını görüntüleyemedim. Yazdığım Online platformlardan satın almak ne kadar mantıklı bilemiyorum. İhtalatçı garantili ürünleri tavsiye edilmediğini gördüm. Hiçbir fikrim yok aydınlatabilirseniz sevinirim.
Seçeneklerim arasında; PS5 almak, PS5 Pro beklemek, almamak.
Ek olarak;
Şu an piyasada Trendyol, Hepsiburada, N11 gibi yerlerde satışları var. Onun dışında bir mağaza da satışını görüntüleyemedim. Yazdığım Online platformlardan satın almak ne kadar mantıklı bilemiyorum. İhtalatçı garantili ürünleri tavsiye edilmediğini gördüm. Hiçbir fikrim yok aydınlatabilirseniz sevinirim.