Neler Yeni

PS5 SLIM ALMALI MIYIM?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
deniz ışık
18.500 amazondaki ps5 slim dijitali almalı mıyım? futbol fanatiğiyim, fifa merakım var çok az bi zamanı kaldı kampanyanın. hayatımda ilk konsolum olacak alırsam. dışarda toplamda 10-15 kez fifa oynamışımdır zevkliydi. kendim de fanatik galatasaraylıyım ve futbolu seviyorum. fifa için alınır mı? ps plus üyeliği ile fifa oynanıyor sanırım yardımcı olacak varsa çok sevinirim ❤️

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
562
İsim
Alican ekinci
vade farksız 6 taksit seçeneğiyle bence kaçmaz hocam

YazılımKafa

80+ Silver
18.500 amazondaki ps5 slim dijitali almalı mıyım? futbol fanatiğiyim, fifa merakım var çok az bi zamanı kaldı kampanyanın. hayatımda ilk konsolum olacak alırsam. dışarda toplamda 10-15 kez fifa oynamışımdır zevkliydi. kendim de fanatik galatasaraylıyım ve futbolu seviyorum. fifa için alınır mı? ps plus üyeliği ile fifa oynanıyor sanırım yardımcı olacak varsa çok sevinirim ❤️
20k ya 4060 sistem alırsın. Fifa dahil tüm oyunları oynarsın. Pc varken fifa için playstation alınmaz. Playstation özel oyunlar için alınır

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
Al gitsin fiyat iyi

Spect

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Arda
Sonlara doğru getiriyorlar ps plusa falan. İlk zamanlar beklemeyin hocam. 10 saatlik bir deneme sunuyor sanırım ama ondan sonra oynayamıyorsunuz.

Top Bottom