Neler Yeni

Ps5 slim mi alınmalı yoksa aynı fiyatlı bir pc mi?

clayzn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
555
İsim
yunusemre
Ps5 slim mi almalıyım yoksa aynı fiyatta pc mi toplamalıyım?
herkese gore farklı ama ben kısa ozet gecıyım buyuk televızyondan yatagından kalkmayarak rahat rahat hıkayelı oyun falan oynıcaksan al ama bana kalırsa bılgısayar her ısını gorecegı ıcın kesınlıkle ps oyunlarınıda rahatlıkla oynarsın pc den ama fıyat daha tuzlu olur

Nutrix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Eren Ergün
Şunlar var işte.

Bütçeyi biraz aşarsa şöyle şeyler de var.

Şunlar var işte.

Bütçeyi biraz aşarsa şöyle şeyler de var.

Hocam var var olmasına da uzun ömürlü değil gönderdiğin pcler, 1080 p de evet belki dediğin doğru ama benim gibi 4k televizyonda oyun oynamayı ve gta 6 gibi gelecekte çıkacak oyunları oynatması bakımından bence ps daha iyi. Eğer ofis programı kullanılmayacaksa ben 17k ya yine ps alırım. Bütçe 25-30 olsa pc mantıklı olurdu.

rapture

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Burak Deniz
Tamamen zevke bağlı. Mantık olarak pc alırsanız çeşit çeşit oyun oynayabileceksiniz. 17k bütçe hikâyeli oyunlara az gelecektir. Hikâyeli oyun oynamayı seviyorsanız ps5 daha iyi bir seçim olacaktır. Şahsen fps oyunu oynamadan duramıyorum, ben olsam pc seçerdim.

Kaan@1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Kaan
Tamamen zevke bağlı. Mantık olarak pc alırsanız çeşit çeşit oyun oynayabileceksiniz. 17k bütçe hikâyeli oyunlara az gelecektir. Hikâyeli oyun oynamayı seviyorsanız ps5 daha iyi bir seçim olacaktır. Şahsen fps oyunu oynamadan duramıyorum, ben olsam pc seçerdim.
Yani hocam bende genel olarak fps tarzı oyunlar seviyorum ancak ps5 alırsam da hikayeli oyunlarda hayır demem yani.

rapture

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Burak Deniz
Yani hocam bende genel olarak fps tarzı oyunlar seviyorum ancak ps5 alırsam da hikayeli oyunlarda hayır demem yani.
Uzun zamandır fps oynuyorsanız bir kaç ay sonra otomatik özlem oluşur, alırken iyice düşünün bence. Tamamen size kalmış hocam.

Top Bottom