Neler Yeni

PS5 Sorularım var yardımcı musunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Kadirhan Ağgün
- Arkadaşlar ben deluxe paketini aldım ve bütün çoğu oyunları kütüphaneye ekleyebiliyorum fakat bu eklediğim oyunlar deluxe paketi bitince kütüphanede kalkacak mı?

-EA Play'den Batt1 ve A Way Out oyunu satın almıştım fakat PlayStationde görünmüyor neden ? tekrardan mi almalıyım

- İnstgram da dolaşırken deluxe paketi alan kişiler 8 adet ücretsiz oyun üstüne god of war ragnarok ücretsiz ve kalıcı olarak kütüphaneye eklenebilecekmiş doğru mudur

- Teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Yuzarsef
deluxe da bazı oyunlrı kalıcı kütüphaneye veriyor ve bunları bildiriyor onları takip etmen lazım. Eklediklerin kalıcı olanlar değilse siliniyor. EA den aldığın oyun EA de gözükür ps hesabında gözükmez bende de oyunlar var fakat bende uğraştım başaramadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Kadirhan Ağgün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
deluxe da bazı oyunlrı kalıcı kütüphaneye veriyor ve bunları bildiriyor onları takip etmen lazım. Eklediklerin kalıcı olanlar değilse siliniyor. EA den aldığın oyun EA de gözükür ps hesabında gözükmez bende de oyunlar var fakat bende uğraştım başaramadım.
Teşekkür ederim peki bu oyunları indirirken Oynamaya Hazır denilen kısımda girebiliyorum oyunun diğer kalanını indirmeye gerek varmı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Yuzarsef
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,547
Üyeler
166,561