Neler Yeni

PS5 Spider-Man 2 Duyuruldu !

The Semih

80+ Gold

Peter parker venom olmuş tahminimce oyunun ana kötüsü Venom olacak. Miles Morales ile Siyah Peter Parker boss fight olacağı kesin...

Helixo

80+ Bronze
beklediğim bu tarzda değilde benim açımdan berbat olmuş yeni vuruş stılleri hariç bir şey değişmemiş

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Yani ilk izlenime göre beğenmedim.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,639
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Peter parker venom olmuş tahminimce oyunun ana kötüsü Venom olacak. Miles Morales ile Siyah Peter Parker boss fight olacağı kesin...
Oyun dövüş mekaniklerinde bariz farklar göremedim (yeni eklenenler haricinde) bakalım hikayesi nasıl olucak

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Hakan Can Yıldırım
Kaplama kalitesi diğer oyunlara göre bana kötü geldi

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

Çok beğendim. Hikayesi mükemmel olacak gibi duruyor Venom, Lizard, Kraven the Hunter gibi çizgi romanlarda Spiderman'in ezeli düşmanları var oyunda.
Tahminince God of War'daki gibi dövüş mekaniklerini saklıyorlardır. Sony bu ne yapacağı belli olmuyor.

The Semih

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Videonun şu saniyesi çok iyi olmuş izlesenize. Final boss belli :D

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben sırf Örümcek Adam 2 ve Wolverine için izlemiştim. Wolverine gelmedi. Simbiyot Örümcek Adam kostümünün görüntüsü pek kaliteli durmamış. Sony bu oyunu Kraven filmine reklam olsun diye yapmamıştır umarım.

Top Bottom