Neler Yeni

PS5 Türkiye Garantisi.

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.
Merhabalar. Bir arkadaşım PS5 bakıyor. Ancak ürünün TR garantili olup olmadığını anlayamıyoruz. (Ben de konsollardan pek anlamıyorum.)
Ürünün TR garantili olup olmadığını nasıl anlarız? Nelere bakmamız gerekiyor?
Mesela bazı ürünlerde ithalatçı garantili yazıyor, bazılarında yazmıyor. Ne anlama geldiklerini de pek bilmiyoruz.
Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
İyi forumlar dilerim.

Son düzenleme:

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
Fatura...

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

java

80+ Bronze
Eurasia Garantili yazması gerekiyor.
Screenshot_20230531_143246.jpg

Yani Sony Eurasia Garantili olduğu anlamına geliyor.

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Eurasia Garantili yazması gerekiyor.
Alıntıyı görüntüle

Yani Sony Eurasia Garantili olduğu anlamına geliyor.
Anladım teşekkür ederim. Peki şunu sorabilir miyim? İthalatçı garantili yazanlar neden daha ucuz oluyor acaba? Neredeyse 2.5K TL falan daha ucuz oluyor. Sebebi nedir?

şahin doğan

80+ Platinum
Anladım teşekkür ederim. Peki şunu sorabilir miyim? İthalatçı garantili yazanlar neden daha ucuz oluyor acaba? Neredeyse 2.5K TL falan daha ucuz oluyor. Sebebi nedir?
Garantisini satan kişi verdiğinden dolayı.

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
  • Beğen
Reaksiyonlar: java

java

80+ Bronze
Eurasia Garantisi direk Sony tarafından veriliyor eğer konsol bozulursa garanti tamir edilecek. İthalatçı Garantisi ise ithal eden kişinin garantisi oluyor.

Sanırım Sony Eurasia Garantisi daha sağlam garanti oluyor diye biliyorum. (tabi fiyat farkını ödeyebilirseniz.)

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Eurasia Garantisi direk Sony tarafından veriliyor eğer konsol bozulursa garanti tanir edilecek. İthalatçı Garantisi ise ithal eden kişinin garantisi oluyor.

Sanırım Sony Eurasia Garantisi daha sağlam garanti oluyor diyr biliyorum. (tabi fiyat farkını ödeyebilirseniz.)
Tamamdır çok çok teşekkür ederim. Cevaplarınızı arkadaşıma ilettim. Fiyat farkını ödeyecek durumda kendisi. Eurasia Garantili yazandan almaya karar verdi.
Ayrıca ürün geldiğinde özellikle faturasını da kontrol ettireceğim. Umarım bir sorun çıkmaz.
Tekrardan hepinize çok çok teşekkür ederim. İyi forumlar dilerim. ^^

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,384
Üyeler
164,830
Son üye
HalilEren
Top Bottom