PS5 Türkiye Garantisi.

PurpleWebb

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
610
Merhabalar. Bir arkadaşım PS5 bakıyor. Ancak ürünün TR garantili olup olmadığını anlayamıyoruz. (Ben de konsollardan pek anlamıyorum.)
Ürünün TR garantili olup olmadığını nasıl anlarız? Nelere bakmamız gerekiyor?
Mesela bazı ürünlerde ithalatçı garantili yazıyor, bazılarında yazmıyor. Ne anlama geldiklerini de pek bilmiyoruz.
Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
İyi forumlar dilerim.

Son düzenleme:
Fatura...

Eurasia Garantili yazması gerekiyor.
Screenshot_20230531_143246.jpg

Yani Sony Eurasia Garantili olduğu anlamına geliyor.

Anladım teşekkür ederim. Peki şunu sorabilir miyim? İthalatçı garantili yazanlar neden daha ucuz oluyor acaba? Neredeyse 2.5K TL falan daha ucuz oluyor. Sebebi nedir?
Garantisini satan kişi verdiğinden dolayı.

Anladım teşekkür ederim. Peki şunu sorabilir miyim? İthalatçı garantili yazanlar neden daha ucuz oluyor acaba? Neredeyse 2.5K TL falan daha ucuz oluyor. Sebebi nedir?
Eurasia Garantisi direk Sony tarafından veriliyor eğer konsol bozulursa garanti tamir edilecek. İthalatçı Garantisi ise ithal eden kişinin garantisi oluyor.

Sanırım Sony Eurasia Garantisi daha sağlam garanti oluyor diye biliyorum. (tabi fiyat farkını ödeyebilirseniz.)

Eurasia Garantisi direk Sony tarafından veriliyor eğer konsol bozulursa garanti tanir edilecek. İthalatçı Garantisi ise ithal eden kişinin garantisi oluyor.

Sanırım Sony Eurasia Garantisi daha sağlam garanti oluyor diyr biliyorum. (tabi fiyat farkını ödeyebilirseniz.)
Tamamdır çok çok teşekkür ederim. Cevaplarınızı arkadaşıma ilettim. Fiyat farkını ödeyecek durumda kendisi. Eurasia Garantili yazandan almaya karar verdi.
Ayrıca ürün geldiğinde özellikle faturasını da kontrol ettireceğim. Umarım bir sorun çıkmaz.
Tekrardan hepinize çok çok teşekkür ederim. İyi forumlar dilerim. ^^

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,189
Üyeler
190,871
Son üye
Yakışıklı Kratos
Geri