SECTOSS 80+ Silver Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 2,848 Dahası Reaksiyon skoru 1,125 İsim Halit Efe Kaplan 19 Kasım 2022 #1 hem xbox serıes x hem ps5 e bır hdd baglayıp kayıt alıp sonra o kayıtları hdd ye atıp bilgisayardan montaj yapabilirmiyim
hem xbox serıes x hem ps5 e bır hdd baglayıp kayıt alıp sonra o kayıtları hdd ye atıp bilgisayardan montaj yapabilirmiyim
oEnesQlf 80+ Silver Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 2,820 19 Kasım 2022 #2 I am ironman yazmış: hem xbox serıes x hem ps5 e bır hdd baglayıp kayıt alıp sonra o kayıtları hdd ye atıp bilgisayardan montaj yapabilirmiyim Devamı için tıklayın... Yapabilirsin
I am ironman yazmış: hem xbox serıes x hem ps5 e bır hdd baglayıp kayıt alıp sonra o kayıtları hdd ye atıp bilgisayardan montaj yapabilirmiyim Devamı için tıklayın... Yapabilirsin
SECTOSS 80+ Silver Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 2,848 Dahası Reaksiyon skoru 1,125 İsim Halit Efe Kaplan 19 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 oEnesQlf yazmış: Yapabilirsin Devamı için tıklayın... peki video otomatık hdd ye atılıyormu xboxta ıkı secencek verıyor bunun ıçın onu bılıyorum ama ps5 te nasıl olur bılmıyorum
oEnesQlf yazmış: Yapabilirsin Devamı için tıklayın... peki video otomatık hdd ye atılıyormu xboxta ıkı secencek verıyor bunun ıçın onu bılıyorum ama ps5 te nasıl olur bılmıyorum