Neler Yeni

Ps5 vs ps5 slim mi slimden biraz korkuyorum ısınma problemi oluyor diyen var

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Hüseyin döngel
ps 5 slim mi fat kasa mı ithalatçi garantilimi yoksa tr garanntilimi çok kararsız kaldım ne yapmalıyım yadım lütfen

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
829
İsim
Satürn
ithalatçı ve slim al bence

oyunpro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Oyuncu-pro
B
ps 5 slim mi fat kasa mı ithalatçi garantilimi yoksa tr garanntilimi çok kararsız kaldım ne yapmalıyım yadım lütfen
Bilgisayar al PS deki oyunlar gereksiz pahalı valla benim kuzenim 2022 de indirimle 20 TL ye hello neighbor almıştı şimdi 1000 TL ve Xbox da PC de ucuz olan oyunlar PS de 400 500 lira oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

ithalatçı ve slim al bence
İthalatçı alınmaz garanti yok çünkü

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Hüseyin döngel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
B

Bilgisayar al PS deki oyunlar gereksiz pahalı valla benim kuzenim 2022 de indirimle 20 TL ye hello neighbor almıştı şimdi 1000 TL ve Xbox da PC de ucuz olan oyunlar PS de 400 500 lira oluyor

Bilgisayarım zaten var Ps Plus ile kullanmayı düşünüyorum

B

2. El bile düşündüm aslında o yüzden ithalatçı olabilir diyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Hüseyin döngel
slimde fan sorunu yok değilmi

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Hüseyin döngel
anladım sağol slim alıyorum ozaman

Meto155

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Meto155
slimde fan sorunu yok değilmi
Yok hocam ısınma problemi de yaşamadım ben hiç yazın aldım slim gayet memnunum.Plus kütüphanesi de gayet yeterli ekstra istediğiniz bir oyun olursa indirimlerde güzel fiyatlara düşüyor dert etmeyin.

Mert

80+ Silver
Slim var ama cihazı alalı 2 ay olmasına karşın 1 aydır hiç oyun oynamadım. Bilgisayar varken çok fuzuli kalıyor.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yok hocam ısınma problemi de yaşamadım ben hiç yazın aldım slim gayet memnunum.Plus kütüphanesi de gayet yeterli ekstra istediğiniz bir oyun olursa indirimlerde güzel fiyatlara düşüyor dert etmeyin.

Birkaç ay önce bir konuya denk gelmiştim Konuyu açan aynı böyle fiyat yaygarasına PS5'i satmış. Sattıktan 5 ay sonra tekrar PS5 almaya çıkmış.

Meto155

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Meto155
Birkaç ay önce bir konuya denk gelmiştim Konuyu açan aynı böyle fiyat yaygarasına PS5'i satmış. Sattıktan 5 ay sonra tekrar PS5 almaya çıkmış.
Genelde herkes pc sinin yanına aliyor zaten ps5 i adam hala diyorki pc al oyunlar daha ucuz.Yav adam sence onu dusunmedi mi.Ps5 te driver derdi yok, ısınma derdi yok,upgrade edeyim derdi yok,coilwhine yok, parçalar genellikle arıza yapmıyor.Adam belki dediğim sebeplerden dolayı ps5 almak istiyor,rahat bırak yani kardeşim demi.4k televizyonunun önünde koltukta yayıla yayıla rahatca oyununu oynamak istiyor belki?

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Hüseyin döngel
inş güzel olur bakalım slim karar verdim

Genelde herkes pc sinin yanına aliyor zaten ps5 i adam hala diyorki pc al oyunlar daha ucuz.Yav adam sence onu dusunmedi mi.Ps5 te driver derdi yok, ısınma derdi yok,upgrade edeyim derdi yok,coilwhine yok, parçalar genellikle arıza yapmıyor.Adam belki dediğim sebeplerden dolayı ps5 almak istiyor,rahat bırak yani kardeşim demi.4k televizyonunun önünde koltukta yayıla yayıla rahatca oyununu oynamak istiyor belki?
valla tam olarak bahsettiğin dertlerden pc lol valo için satmam sadece

Top Bottom