şuan alıcam 4 tane the witcher call of duty black of cold war red dead 2 ve wrc 8 alıcam yarın 600 tl tuttu önerebileceğin başka bi oyun varmı ? sen şimdi normal olanınımı tavsiye ediyorsun hafıza problem değil 2 tb veya 1 tb ssd çözerim o çok basit iş benim için bana önemli olan cihazın sistemi parçaları problemi ilk seride hata olacağını düşünüyorum benAralarındaki fark hafıza ve biraz daha incelik ve hafiflik. Fiyat olarak türkiyede ne kadara satılır bilmiyorum ilk başta belki biraz pahalıya gidebilir sonra düz ps5 le aynı fiyatlara inecektir. İlk çıkan modelinde kronik sorun da olabilir soğutmasında vs bunuda düşünmek lazım. Ben 1 ay kadar önce ps5 aldım hafıza yetmiyor onuda 1 veya 2 tblık ssd ile çözücem. Ayrıca ilk kez ps sahibi olucaksan şuanda black friday indirimleri mevcut şimdiden oyun almanı tavsiye ederim konsolu alınca oyunsuzluk çekme.
Aralarında performans farkı olsa slim bekle derdim ama bence değicek bir fark yok. Bence düz ps5 modelini al ama son sürümünü al. Oyun olarak ea fc 24, grand turismo 7, rdr2, witcher 3, diablo 4, the last of us part 1, god of war ragnarok aldım ayrıca 3 aylık ps plus ekstra ve 2 yıllık ea play aldım.şuan alıcam 4 tane the witcher call of duty black of cold war red dead 2 ve wrc 8 alıcam yarın 600 TL tuttu önerebileceğin başka bi oyun varmı ? sen şimdi normal olanınımı tavsiye ediyorsun hafıza problem değil 2 tb veya 1 tb ssd çözerim o çok basit iş benim için bana önemli olan cihazın sistemi parçaları problemi ilk seride hata olacağını düşünüyorum ben
Eğer ağırlığına takılmıyorsan hangisi ucuzsa onu al benim fikrimsizce hangisi alınmalı ?