Neler Yeni

Ps5 yeşil ekran sorunu

Uhese99

80+
Reaksiyon skoru
21
Ps5 aldım geldiği gün kurdum oyun indirdim ve oyun na girerken yeşil ekran geldi
Ve ps5 kapandı bu sorunun aynısını yaşayan var mı ne yaptınız garantiye gönderecem ben

Reddit'te bir kullanıcı şunu yazmış:

''Just turn on hdr or turn off hdr both options reset the UI. You can reset the PS5 which is the third option. I was getting the green spilt screen a few times hasn't happened for a bit seems very random.''

''HDR ayarı kapalıysa açın, açıksa kapatın. Bu işlem kullanıcı arayüzünü sıfırlar. Üçücü seçenek olarak da PS5'i baştan başlatabilirsiniz. Bunu yaptım ve belli bir süre bu sorunla karşılaşmadım.''

Siz de bir deneyin, olmazsa garantiye yollamak en mantıklısı.

Evet sürekli yarin servise götürecem bakacaklar istanbula sony gönderecekler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

''Just turn on hdr or turn off hdr both options reset the UI. You can reset the PS5 which is the third option. I was getting the green spilt screen a few times hasn't happened for a bit seems very random.''

''HDR ayarı kapalıysa açın, açıksa kapatın. Bu işlem kullanıcı arayüzünü sıfırlar. Üçücü seçenek olarak da PS5'i baştan başlatabilirsiniz. Bunu yaptım ve belli bir süre bu sorunla karşılaşmadım.''

Benle aynı sorunumu yaşıyomuş

Bence bunla alakalı değil ürünün aynısını arkadaşım aldı onda sıkımtı yok hdr açmayla kapamayla olmaz bu demek gibi
Cıhazda bi sıkıntı varki hata veriyo kendini kapatıyo cihaz senin dediğin şey olsa hdr yi açıp kapamayla olsa herkesde hata verir

Allah tan benim başıma gelmedi

Bence bunla alakalı değil ürünün aynısını arkadaşım aldı onda sıkımtı yok hdr açmayla kapamayla olmaz bu demek gibi
Cıhazda bi sıkıntı varki hata veriyo kendini kapatıyo cihaz senin dediğin şey olsa hdr yi açıp kapamayla olsa herkesde hata verir
Her cihazda olacak diye bir şey yok. Denemekten zarar gelmez, olmazsa garantiye yollayın zaten.

hdr açık oynadim sorun olmadı

Her cihazda olacak diye bir şey yok. Denemekten zarar gelmez, olmazsa garantiye yollayın zaten.
Kutusuna koydum vallaha götürcem servise onlarda İstanbula gönderiz dedi cihaz değişimi olur dedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hdr açık oynadim sorun olmadı
Onla alakalı bişe değil ya görüntü ayarı o bu oyunun giriş ekranı geliyo takılıyo yeşil ekran geliyo ps5 kendini kapatıyo menüde de oluyo aynı sorun donuyo menüde yeşil ekran gelip kapanıyo

Geri