- En İyi Cevap
- 98
Dahası
Senin konun daha detaylı ve düzenli olmuş zatenOlsun bide biz yazmış olalım?
Senin konun daha detaylı ve düzenli olmuş zatenOlsun bide biz yazmış olalım?
Bencede.Sony göz estetiğine dikkat etmiş.Umarım konsolda şık olurGüzel olmuş daha şık görünüyor
Çok teşekkür ederim.Senin konun daha detaylı ve düzenli olmuş zaten
Vallaha sonyden nefret ediyorum tam bir çıkarçı şirket ama bende merak ediyorum PS 5 iBencede.Sony göz estetiğine dikkat etmiş.Umarım konsolda şık olur
Herkesin kendi göz zevki tabii ki.Özellikleri bize oyun hissini baya vericek gibi gözüküyoÖzellikler iyi de o tasarım ne gözüm kanadı.
Sony evet bazı yönlerden sıkıntılı bi firima ama adanlar yaptıkları işi çok iyi yapıyolarVallaha sonyden nefret ediyorum tam bir çıkarçı şirket ama bende merak ediyorum PS 5 i
Özellikle online oyunlarda.Ama bu konuya dikkat etmişlerdirTuş sesinden ne kadar sesimiz duyulur bilinmez
Aynen öyle.Xbox hata yaptı aynı kontrolleri tekrar piyasaya çıkartıyolar.Yani yeni nesil bişey çıktığını göstermiyolarBu haptic dokunma işi 3d touch gibi bir şey o zaman. Sony büyük gelişme gösterdi controller kısmında.
Sony nin açıklamasına göre o mikrofon çok kaliteli olmayacağı için uzun süreli kullanımda harici bir mikrofonu tavsiye ediyorAyrıca artık mikrofon takmadan dual sensede bulunun mikrofondan konuşabilicez