Neler Yeni

İnceleme PS5 Digital - Edition

Loxerith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Eline sağlık

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Elinize sağlık.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,235
İsim
Mert Can Ergün
ps5 1080p de kötü görüntü veriyor 4k da çok iyi grafik sunuyor özellikle god of war oyununda grafikler çok iyi 4k da DUALSENSE hissi r6 da başarılı PS Plus Collection özellikligi iyi çok fazla oyun yok sevilen oyunlar var god of unchardet the Last of Us gibi oyunlar var onun haricinde başka oyunlarda var
Mesaj otomatik birleştirildi:

eline sağlık

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar
Dostlar öncesinde XBOX SERIES S incelemesi yapmıştım. O konsol benimdi ama bu sefer ki arkadaşıma aittir. Hemen incelemeye geçiş yapalım;

FİYAT:

Cihazı arkadaşım amazon.de üzerinden almıştır. Bunun için Gece 4 gibi uyanmış ve site açılır açılmaz iki tane almıştır. Ortalama konsol ona 4.000 TL'ye geldi (ortalama). İki adet aldığından birini normal Türkiye fiyatına (5.999) sattı.

DEPOLAMA:
Alıntıyı görüntüle

PS5'in depolaması da tıpkı XSS'de olduğu gibi, belli bir kısmı işletim sistemi vs. gidiyor. Konsolun depolamasının toplam alanı 825 GB. Bu durumda oyunlarınız için kalan boş alan sadece 667 GB oluyor.
(3. Taraf SSD desteğinin geldiğini Sony duyurmuştu.)

OYUNLAR:

PS denince akla gelen en önemli şeylerden biri özel oyunlar oluyor. Bu seneye baktığımızda konsol için yeni çıktığından dolayı çok sağlam bir özel oyun göremedik (En azından ben beğenmedim -Rachet and Clank hariç). State of Play'de yayınlananların çoğu PC'ye de geldiği için şuan PS5 için çok büyük bir heyecanım yok. Tabi PS'nin en önemli firmalarının (Santa Monica, Naughty Dog, Insomniac Games) yeni oyunlar
üzerinde çalıştığına dair güzel haberler var. 2-3 seneye kalmaz bu oyunları görürüz.
Oynadığım Oyunlar: God of War, Uncharted 4. (Konsol benim olmadığı için bu kadar oynayabildim :( )

ÇÖZÜNÜRLÜK/GRAFİK:

Oynadığım 2 oyun oldu ve ikisinde de önceki nesile göre bariz farklar vardı (GoW> 4K,60FPS). 4K TV'de oynadım ve gerçekten kaliteli bir deneyim yaşattı.

DUALSENSE:

PS'nin işte Xbox tarafında kesinlikle önde olduğu konu: DualSense. DualSense, "Haptic Feedback" denen bu özellik ile oyuncuların tetik tuşlarına titreşim vererek oyun zevkinizi arttırıyor. (CoD'da çok iyi.)

BOYUT

Boyut olarak yeni nesil de tek uygun konsol XSS. Diğer konsolların hepsi gerçekten çok büyük. PS5 büyük ihtimalle TV konsollarınızı sığmayacak büyüklüktedir.
Isınma olarak konsol hiçbir zaman alev atacak seviye de ısınmadı. Dokunduğunda hissediliyordu ama çok değil.

Alıntıyı görüntüle

İnceleme buraya kadardı. Soru varsa cevaplarım
(PS Plus Collection'ı deneyemediğim için bir şey demedim. Minik bir şekilde bahsetmek gerekirse Xbox Game Pass'ın çok ama çok az oyunlu, aylık yeni oyun veren sistem.)
Allah herkese nasip etsin :(

Onurkotlutok05

80+ Gold
Elinize sağlık

oEnesQlf

80+ Silver
Eline sağlık, güzel inceleme olmuş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,095