Neler Yeni

Psikiyatrik Tedavi Masrafının Tutarı 80.000 TL

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Bu tutar güncel tutar değildir. Herkes bir zam konusu açıyor bari ben de geri kalmayayım dedim :D
Bu tutar yaklaşık olarak 3-4 ay öncesini kapsıyor. O civarlarda sormuştum. Kadın fiyatı söyleyince ben tamam teşekkürler iyi günler deyip kapatmakla kaldım.

Ücretlendirmeler

Psikiyatrist muayene bedeli: 800 TL / seans başı
Günlük yatış bedeli: 2500 TL
EKT seans bedeli: 4000 TL

EKT haftada 3 gün uygulanıp 21 günlük 3 haftalık hastane yatış periyodunda toplam tutar yaklaşık 83700 TL.

Neyse ki devletten devam ettim. Şu an çok iyi bir doktorun elindeyim. Tedavimi düzenleyip uygun bir şekilde tavsiyelerde bulundu.
İyiyim zaten son zamanlarda görmüşsünüzdür. Bir arkadaş (baş harfi @TrackVoice ) ilk defa güldüğünü gördüm dedi. Doktorum EKT'ye de gerek yok dedi. İlaçlarla halletmeye çalışalım.

Ez cümle tavsiyem şudur: Devlet psikiyatristlerine gidiyorsanız şehir hastanesini seçmeye özen gösterin. Çünkü şehir hastaneleri harbi farklı oluyor. Eski devlet hastanelerinde 1-2 dk lık muayeneye şahit oldum. Ama şehir hastanesi 10 15 dk dinliyor. Ki işin oluru da bu. Özeller daha mı fazla dinliyor. Bazıları evet. 30-45 dk dinleyen de var. 1100 liraya 10 dk muayene eden de.

İkinci bir seçenek şehrinizde sırf psikiyatri için bir hastane varsa gidebilirsiniz. Ben Dr. Ekrem TOK Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne gidiyorum. Doktorları da iyi bu arada.
@Che_ Psikiyatriste ihtiyacın olursa bu doktorlara bakabilirsin :D :

• Niyazi Emre Erdil
  • Funda Yiğit Yalçın
  • Mutlu Dağdelen
  • Çağdaş Hünkar Yeloğlu
Bu dört doktor da iyi.

O değil de depresyona girmek bile lüks lan bu ülkede. :D

Son düzenleme:

Sdza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Ahmet Yasin
İlgilendiği Kategoriler
ASUS DUAL RX 6600 8GB - İNTEL CORE İ5 11400F - H510M-EPCle 4.0 - CORSAİR 8+8(3200Mhz) Cl16 - Corsair CV650 650W 80+ Bronze
Bir ülke bu kadar güzel olup gençlerini her geçen gün daha da çok gerer mi.. 5 yıl daha dayanabilir miyiz? Bugün değil ama bir gün yurtdışına çıkacağım.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Depresyondaki Türk genci: Çok üzülüyorum.
Telefonunu Çıkar Gösterci Dayı: Çıkar telefonunu. Aç e-nabızı.
(Psikiyatri bölümü hastane ziyaretleri görüldükten sonra) Dayı: Bak hani enflasyon vardı. Hani millet açtı. Bak bu depresyonda. Siz lükse alıştınız dahasını istiyorsunuz tabi.

YazılımKafa

80+ Silver
Bu tutar güncel tutar değildir. Herkes bir zam konusu açıyor bari ben de geri kalmayayım dedim :D
Bu tutar yaklaşık olarak 3-4 ay öncesini kapsıyor. O civarlarda sormuştum. Kadın fiyatı söyleyince ben tamam teşekkürler iyi günler deyip kapatmakla kaldım.

Hastane Adı: Altın Koza Adana Hastanesi

Ücretlendirmeler

EKT haftada 3 gün uygulanıp 21 günlük 3 haftalık hastane yatış periyodunda toplam tutar yaklaşık 83700 TL.

Neyse ki devletten devam ettim. Şu an çok iyi bir doktorun elindeyim. Tedavimi düzenleyip uygun bir şekilde tavsiyelerde bulundu.
İyiyim zaten son zamanlarda görmüşsünüzdür. Bir arkadaş (baş harfi @TrackVoice ) ilk defa güldüğünü gördüm dedi. Doktorum EKT'ye de gerek yok dedi. İlaçlarla halletmeye çalışalım.

Ez cümle tavsiyem şudur: Devlet psikiyatristlerine gidiyorsanız şehir hastanesini seçmeye özen gösterin. Çünkü şehir hastaneleri harbi farklı oluyor. Eski devlet hastanelerinde 1-2 dk lık muayeneye şahit oldum. Ama şehir hastanesi 10 15 dk dinliyor. Ki işin oluru da bu. Özeller daha mı fazla dinliyor. Bazıları evet. 30-45 dk dinleyen de var. 1100 liraya 10 dk muayene eden de.

İkinci bir seçenek şehrinizde sırf psikiyatri için bir hastane varsa gidebilirsiniz. Ben Dr. Ekrem TOK Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne gidiyorum. Doktorları da iyi bu arada.

• Niyazi Emre Erdil
  • Funda Yiğit Yalçın
  • Mutlu Dağdelen
  • Çağdaş Hünkar Yeloğlu
Bu dört doktor da iyi.

Bu fiyatları vs yazmak için şirkete sordun mu? Çoğu hastane vb yer kendi sitelerinde bile özellikle yazmıyor fiyatları.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,336
İsim
Kadir
Tedavinin güzel gitmesine çok sevindim.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII

Ücretlendirmeler

• Niyazi Emre Erdil
  • Funda Yiğit Yalçın
  • Mutlu Dağdelen
  • Çağdaş Hünkar Yeloğlu
Bu dört doktor da iyi.

Neredeyse tofsş fiyatına psikiyatrist. Tofaşla 2 yanlar kafam yerine gelir

Top Bottom