Neler Yeni

Psikiyatristler ve psikologlar Dünya'nın en gereksiz mesleği mi?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
1.5 yıldır psikiyatrik ilaçlar kullanım kontrollere gidiyorum. Çok iyi olduğum dönemler oldu iyi olduğum dönemler oldu çökkün dönemlerim oldu.
Amcam ve babam psikiyatristlerin ve psikologların boş olduğunu, Dünya'nın en gereksiz meslek olduklarını vs savunuyorlar. Yani Hipokrat'tan beridir var olan bir hastalığın branşını gereksiz görüyorlar. Psikiyatrik ilaçların boş olduğunu, insanları kandırmak ve para kazanmak için kurulmuş bir küresel sistemin dayatması olduğunu söylüyor.
Siz ne düşünüyorsunuz?

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,575
İsim
Mert Metshi
Cevabını bildiğin soruları sormana gerek yok bence.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
1.5 yıldır psikiyatrik ilaçlar kullanım kontrollere gidiyorum. Çok iyi olduğum dönemler oldu iyi olduğum dönemler oldu çökkün dönemlerim oldu.
Amcam ve babam psikiyatristlerin ve psikologların boş olduğunu, Dünya'nın en gereksiz meslek olduklarını vs savunuyorlar. Yani Hipokrat'tan beridir var olan bir hastalığın branşını gereksiz görüyorlar. Psikiyatrik ilaçların boş olduğunu, insanları kandırmak ve para kazanmak için kurulmuş bir küresel sistemin dayatması olduğunu söylüyor.
Siz ne düşünüyorsunuz?
reis olay tamamen kişinin kendisinde bitiyor. Yani kimi insan kötü ve mental kırıklık yaşadığı dönemde kendi kendini toparlayabilirken, kimi insan yardım alma gereği duyar. Ve kendi yakın çevresinde veya ailesinden bu desteği alamadığı için psikolog gibi kişilere başvururlar. Eğer ki kendinizi tanıyorsanız ve kendi kendinizi kontrol edebiliyorsanız evet bu tarafta psikolog gereksizdir.

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Benşm pederde psikiyatri hapı kullanıyor. Faydası var ama kendisi için kalıcı çözüm mü değil. Sadece günlük daha iyi olmasını sağlıyor. Hapı atmayı unutsun uyuyamaz. Kendi şartlarını değiştirebiliyor mu hayır ? Beyinde oluşan bir problemin tedavisi sorunun kaynağından ve ona yaklaştıracak şeylerden uzak kalmak ve en önemlisi zamandır. Beyin kendini yenilemez ama sağlam bir beyin ise sağlıklı çalışan haline zaman içinde gelebilir. İlaç şirketlerine para kazandırıyoruz anca.

Top Bottom