Davidd
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 51
- İsim
- Davut Kuh
Selamlar, son zamanlarda profesyonel bir yardım almam gerektiğini düşünüyorum. (Şimdi burada yazıp kimsenin canını sıkmak istemediğim konulardan dolayı) Son zamanlarda böyle bir destek alan var mı? Tek başıma hem çalışıp kiramı faturamı kendim ödeyip, hem de okuyan hatta bu yüzden de okulunu uzatmış biriyim. Ücretleri ne kadardır? Devlet veya araştırma hastanelerinde bu hizmetin o kadar iyi olmadığı ile ilgili yorumları her yerde görüyorum o yüzden orada vakit kaybetmek istemiyorum ve güvenemiyorum da.
Online şekilde çalışan doktorlar da olabilir. Instagram kullanmıyorum geçen sene orada bir sürü reklam karşıma çıkıyordu bununla ilgili ama şimdi bakamıyorum oraya. Varsa bu tür tecrübesi olan bana isterse özelden de ulaşabilir.
Fiyatları aslında merak ediyorum çünkü dediğim gibi hem çalışıp hem okuyorum, aydan aya çeviriyorum aslında kendimi zorluyorum maddi anlamda. Varsa daha uygun fiyatlı/ücretsiz destek olan yardım kuruluşları onları da yazarsanız çok sevinirim teşekkürler.
Online şekilde çalışan doktorlar da olabilir. Instagram kullanmıyorum geçen sene orada bir sürü reklam karşıma çıkıyordu bununla ilgili ama şimdi bakamıyorum oraya. Varsa bu tür tecrübesi olan bana isterse özelden de ulaşabilir.
Fiyatları aslında merak ediyorum çünkü dediğim gibi hem çalışıp hem okuyorum, aydan aya çeviriyorum aslında kendimi zorluyorum maddi anlamda. Varsa daha uygun fiyatlı/ücretsiz destek olan yardım kuruluşları onları da yazarsanız çok sevinirim teşekkürler.