Neler Yeni

Psikolog/psikiyatrist? Tecrübesi olan yardımcı olabilir mi?

Davidd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Davut Kuh
Selamlar, son zamanlarda profesyonel bir yardım almam gerektiğini düşünüyorum. (Şimdi burada yazıp kimsenin canını sıkmak istemediğim konulardan dolayı) Son zamanlarda böyle bir destek alan var mı? Tek başıma hem çalışıp kiramı faturamı kendim ödeyip, hem de okuyan hatta bu yüzden de okulunu uzatmış biriyim. Ücretleri ne kadardır? Devlet veya araştırma hastanelerinde bu hizmetin o kadar iyi olmadığı ile ilgili yorumları her yerde görüyorum o yüzden orada vakit kaybetmek istemiyorum ve güvenemiyorum da.

Online şekilde çalışan doktorlar da olabilir. Instagram kullanmıyorum geçen sene orada bir sürü reklam karşıma çıkıyordu bununla ilgili ama şimdi bakamıyorum oraya. Varsa bu tür tecrübesi olan bana isterse özelden de ulaşabilir.

Fiyatları aslında merak ediyorum çünkü dediğim gibi hem çalışıp hem okuyorum, aydan aya çeviriyorum aslında kendimi zorluyorum maddi anlamda. Varsa daha uygun fiyatlı/ücretsiz destek olan yardım kuruluşları onları da yazarsanız çok sevinirim teşekkürler.

Mazael

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
atlas
Özel felaket pahalı oluyor aileden para almıyorsan hiç bulaşma devlete git devleti bilmiyorum ne kadar yardımcım olur ama hiç yoktan iyidir

Davidd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Davut Kuh
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mhrsden randevu da bulunmuyor orayı da kontrol ediyordum takip ediyordum bir zamanlar şimdi de baktım olduğum ilçede yok başka ilçelere de hiç gitmedim dediğim gibi asıl yaşadığım şehirden başka bir şehirdeyim şu an

Aquamen

80+ Bronze
Gitmene gerek yok verecek ilaç seni daha kötü yapacak intihara bile sürüklüyor

Terapiste gidebilirsin ayda bir kere ona yaşadığın şeyleri anlatman seni rahatlatacak ama ücretleri ciddi anlamda pahalı

Dışarı çık gez dolaş sosyalleş kitap oku fln düşünme dünyaya bir kere geliyorsun sal gitsin

Davidd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Davut Kuh
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gitmene gerek yok verecek ilaç seni daha kötü yapacak intihara bile sürüklüyor

Terapiste gidebilirsin ayda bir kere ona yaşadığın şeyleri anlatman seni rahatlatacak ama ücretleri ciddi anlamda pahalı

Dışarı çık gez dolaş sosyalleş kitap oku fln düşünme dünyaya bir kere geliyorsun sal gitsin
ben ilaç kullanmaya karşıyım zaten ve aksi bi durum olursa bunu aileme (ailemde doktor da var) sorarak yaparım ama dediğim gibi ilk başta ilacı kullanmaya karşıyım

aradığım şey de aslında dediğin gibi bi terapist/psikolog (ilaçları psikiyatri doktorları yazıyor diye biliyorum) ücretleri kısmında evet gerçekten pahalı olduklarını biliyorum

3. önerinde de bu duruma aslında ne kadar uzak olduğunu anladım zaten dediğin şeyleri yapabilseydim bu duruma gelmezdim sanırım ve inan bana sana çok kolay gelen "sosyalleş" önerin benim için o kadar kolay değil, herkes hayata seninle aynı pencereden bakmıyor yine de öneriler için teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şunları da eklemek isterim dünyaya bir kere geliyorsun sal gitsin gibi bir düşünceyle geldim zaten bu duruma yani bir gün kendi kendime dedim dünyaya bir kere geliyorsun ne bu boşvermişlik gibi bir farkındalık oluştu. Yani bu bir günde oluşmadı belki ama bunun farkına vardığımda hayatımda bir sürü şeyi mahvetmiştim ne bir arkadaşım kaldı "sosyalleşebileceğim" ne de dertleşebileceğim birisi, okulu da uzattım maddi olarak zaten dipteyim hiçbir kötü alışkanlığım olmamasına rağmen

Kimsenin de canını sıkmak istemiyorum ama paylaşmadan da çıkamayacağım bu ruh halinden. Bir sürü kişi bu süreçlerden geçmiş bir kaç kitap okudum twitterda bu durumdan nasıl kurtulduklarını yazanlar olmuş onların da floodlarını okudum ama hiçbirini kendi hayatıma entegre edemiyorum bu yüzden de bir süredir benimle kişisel olarak ilgilenebilecek bir uzman arayışındayım ama burada da maddi bir engel çıktı karşıma belki öğrencilere bu konuda destek olan bir dernek/stk bulurum diye araştırdım ama bilmiyorum ne yapacağımı şu anlık

Son düzenleme:

docc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
mehmet
intörn hekimim özelden yaz kanka yardımcı olmaya çalışırım

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Lloyd
Selamlar, son zamanlarda profesyonel bir yardım almam gerektiğini düşünüyorum. (Şimdi burada yazıp kimsenin canını sıkmak istemediğim konulardan dolayı) Son zamanlarda böyle bir destek alan var mı? Tek başıma hem çalışıp kiramı faturamı kendim ödeyip, hem de okuyan hatta bu yüzden de okulunu uzatmış biriyim. Ücretleri ne kadardır? Devlet veya araştırma hastanelerinde bu hizmetin o kadar iyi olmadığı ile ilgili yorumları her yerde görüyorum o yüzden orada vakit kaybetmek istemiyorum ve güvenemiyorum da.

Online şekilde çalışan doktorlar da olabilir. Instagram kullanmıyorum geçen sene orada bir sürü reklam karşıma çıkıyordu bununla ilgili ama şimdi bakamıyorum oraya. Varsa bu tür tecrübesi olan bana isterse özelden de ulaşabilir.

Fiyatları aslında merak ediyorum çünkü dediğim gibi hem çalışıp hem okuyorum, aydan aya çeviriyorum aslında kendimi zorluyorum maddi anlamda. Varsa daha uygun fiyatlı/ücretsiz destek olan yardım kuruluşları onları da yazarsanız çok sevinirim teşekkürler.
Doktortakvimi gibi uygulamalardan filtreleme yapıp bulduğun uzmanlara mesaj atarak fiyat ve diğer bilgileri sorabilirsin.
Psikolog ücretleri psikiyatristlere göre bir miktar daha ucuzdur. Eğer durumunun çok ciddi, kontrol dışı olduğunu düşünmüyorsan ve herhangi bir psikolojik rahatsızlık teşhisi konulmamışsa daha öncec sana; ilk olarak psikolog ile görüşmeni tavsiye ederim. O gerekirse seni yönlendirecektir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,035,893
Üyeler
164,215
Son üye
Mwl sasuke
Top Bottom