theGladyator01
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 181
- İsim
- HasHoca
Hocam bence gidin spor salonuna yazılın , 1 ay deneyin . Bende psikolojimi bu şekilde düzeltiyorum belki sizdede işe yarar7 aydır psikoloğa gitmiyorum hayatımda bir şeyleri değiştiremiyorum diye. Diyetisyeni de bıraktım, sadece az yemeye çalışıyorum. Psikoloğa normalde sözünü dinlemesem bile haftada bir gitmem lazım ama aylık masrafı 12000 TL'ye gelecek. Ben de çok para harcadım son zamanlarda, elime geçen para 2 ayda bir psikiyatriye ve yeme/içme, kişisel ihtiyaçlara, BağKur primine gidiyor. İşsizim. Her yere başvurdum ama işe alınmadım. (Kendi alanımda, torpilim yok, artık yavaş yavaş mühendislik bilgilerini de unutmaya başladım)
Valla ne yalan söyleyeyim, psikolojim çok bozuk. Tonla ilaç içiyorum, zerre kadar faydasını görmedim. Sadece tek bir ilaç işe yaradı rahatlamamda, o da akyuvar hücrelerimi bitirecekti neredeyse. Bipolarım, psikozum var ve incelim. Ne yapsam bilmiyorum, sıcaktan evden de çıkasım gelmiyor, evde oturmaktan da nefret ediyorum. Kimsem yok denebilir, yalnız bir adamım. Üniversite ve liseden 1 arkadaşım bile kalmadı geriye. Keşke psikolojim için bir çare olsa da düzelsem.