Günlük yürüyüş rutinleri yap kendine düz olsun yürüyeceğin yer. İyi gelecektir. Hemen doktor yada ilaç düşünme onlar son çaren olsun. Kafana taktiğin bişey varsa özellikle bu duruma gelmene sebep olan o şeyi olumlu yada olumsuz fark etmez bı şekilde hallet kafandan at. Boşta cok kalma biseylerle uğraş sevdiğin insanlarla buluş vakit geçir sohbet et.Sabahtan beri aşağıdakileri hissediyorum. Psikolojik olduğunu düşünüyorum. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Google'da cevabı yok.
- Kalbim sıkışıyordu sabah şimdi boşalıyor. Boşaltmaktan kastım zayıflıyor.
- Nabızta 70 ila 100 arasında ani değişimler.
- Hızlı nefes alma ihtiyacı
- Halsizlik
- Ölüm isteği, hayattan pes etmek
Hocam öncelikle kafein tüketmeyin bir süre kahve, kola, enerji içeceği vb.Sabahtan beri aşağıdakileri hissediyorum. Psikolojik olduğunu düşünüyorum. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Google'da cevabı yok.
- Kalbim sıkışıyordu sabah şimdi boşalıyor. Boşaltmaktan kastım zayıflıyor.
- Nabızta 70 ila 100 arasında ani değişimler.
- Hızlı nefes alma ihtiyacı
- Halsizlik
- Ölüm isteği, hayattan pes etmek
Ne anlatıyon ? Allah ile onun arasında herşeyi Allah'a kitaba bağlamayın.Namazlarına başla dua et. İstersen 1000 tane psikoloğa psikiyatriste görün Allah şifa vermez ise hiçbir etkisi olmaz. Dua et yalvar var mı başka kapı ? Eninde sonunda öleceğiz. Kuranını oku. Kendini telkin et iyi olduğuna dair aynanın karşısına geç iyi olduğunu elbet geçeceğini söyle. Herkes yaşıyor senin yaşadığını elbet fakat farklı derecelerde. Allah şifa versin sen ve senin gibi olanlara da.
Yorumum seni ilgilendirmiyor.Hocam öncelikle kafein tüketmeyin bir süre kahve, kola, enerji içeceği vb.
Anksiyeteniz olabilir zamana bağlı ve ya yaşa bağlı böyle psikolojik sıkıntılar yaşayabiliyor insanlar.
Size tavsiyem
Eğer etrafınız çok dağınıksa etrafı toparlayıp temizleyin sonra ılık bir duş alın dışarı çıkın marketen meyve sebze tarzında akşama yiyecek bir şeyler alın gidinn kafa dağıtın biraz strese girmeyin isyankar şarkılardan uzak durun gerilim yaratan üzüntü yaratan filmlerden ve aktivitelerden uzak durun ve eğer çok kötüyseniz acile de gidebilirsiniz muhtemelen bir şeyiniz çıkmayınca psikolojik olarak rahatlarsınız.
Bu arada ölme isteği dediğiniz duyguyu ölme hisi ile karıştırıyor olabilirsiniz.
Ve son olarak havalarda çok sıcak ondan da insan bunalıyor daralıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne anlatıyon ? Allah ile onun arasında herşeyi Allah'a kitaba bağlamayın.