alperennN
80+ Silver
bende poğaça yerken boğulmuştum kardeşim kurtarmıştı 1-2 kez daha boğulacaktım su içtim kaydı gitti daha önünde uzun yıllar var int*har çok kötü bir şey kendini düşünmezsen seni doğuran anayı büyüten babayı üstünde hakkın geçenleri arkadaşlarını düşün...Merhabalar 6 ay önce boğazımda salata kalmıştı arka arkaya ve nefes alamadım zorla çıktı ondan sonra artık yemek yerken ve sıvı şeyler içerken çok korkuyorum ve tükürüğümüde yutamıyodum çok zor günler geçirdim kaç kez intihara kalkıştı ama olmadı çok zor günler geçirdim 3 ay hergün öldüm resmen sonra psikoloğa gittim ardından psikiyatriye yönlendirdi slectra ve atarax yazdı önce yarım yarım yazdı 1 ay öyle içtim sonra tekrar psikiyatriye gittik ilaçları tam yaptı bu aralarda bıraktım ilacı çünki bilgisayar sipariş ettim psikolojinin ondan bozulduğunu düşündün ilacı 1 hafta içmedim korkularımda gelmedi ama şimdi 2-3 saat önce nefes darlığım vardı nefes alırken alamaıcam aniden durcak korkusu vardı gittim atarax ı içtim ondan 1-2 saat sonra az önce peynir ekmek yiyodum yerken su içtim ama suyu yutamadım gene arka arkaya gözlerim dışarıya çıktı resmen şimdide atarax yan etkimi yaptı yada suyu yutamadığımdanmı bilmiyorum çok kötü hissediyorum kendimi ne yapmam lazım ilaçlara gerimi bşalıyım nolur gerimi geldi acaba korkularım lütfen bilgili biri varsa yazarmı