Psikolojik sorun değil aslında tedbir amaçlı olabilir mi ?

Xsamew

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
385
Selam arkadaşlar benim bi huy gibi birşeyim var bir iş yaparken 9999999 defa kontrol ediyorum bu nerdeyse herkeste olduğunu biliyorum ama cidden zaman kaybı çok yaratıyor metin2 developerım oyun dosyalarını kurulumlarını 2 gündür siliyorum baştan yapıyorum içim rahat etmiyor en sonunda sıkıldım bunun sebebi yakında o dosyaları satacağım dikkatli olmam gerekiyor ama bu kadarıda çok fazla

Bence bu durum psikolojik soruna dönüşmüş.

Herşeyin Azı karar... Fazlası zarardır :) İfrat normalin ötesinde aşırı gitmedir... Tefrit normalin ötesinde geride kalmadır. İkiside fazladır ortası makul olandır :)

Bence bu durum psikolojik soruna dönüşmüş.
Önceden de böyle takıyordum da yendim bu çok fazla oldu benim için sadece metin2 için böyle oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herşeyin Azı karar... Fazlası zarardır :) İfrat normalin ötesinde aşırı gitmedir... Tefrit normalin ötesinde geride kalmadır. İkiside fazladır ortası makul olandır :)
Artık mal oldum gibi bir şey bir yandanda yapmak istiyorum bir yanımda yapma diyor zaten 2 ay ara vermiştim

bende yaptığım bir işi 1 defa kontrol ederim tam emin olmak için çok çok 1 defa daha ederim. :D Hayati bir olaysa bazen 3 e çıkabilir ama daha fazla olmaz. Sendeki biraz psikolojik bence.

Hocam dua falan yok mu yatmadan okim yarın bambaşka biri olim :))
Dua istemektir ve ''gerçekten istemek'' ona inanmak demektir :) İnanıyorsan zaten yaparsın. Alışkanlıklar Takıntılar aşırısı sana zarar verdiğine inanırsan başka oyunlara başka şeylere yelken açarsın kurtulman için bir umut olur.

bende yaptığım bir işi 1 defa kontrol ederim tam emin olmak için çok çok 1 defa daha ederim. :D Hayati bir olaysa bazen 3 e çıkabilir ama daha fazla olmaz. Sendeki biraz psikolojik bence.
Ben bu dosyaları satacağım için çok dikkatli davranırken kafayı sıyırdım :D

Dua istemektir ve ''gerçekten istemek'' ona inanmak demektir :) İnanıyorsan zaten yaparsın. Alışkanlıklar Takıntılar aşırısı sana zarar verdiğine inanırsan başka oyunlara başka şeylere yelken açarsın kurtulman için bir umut olur.
4 5 ay öyle gözüküyor :(

Ben bu dosyaları satacağım için çok dikkatli davranırken kafayı sıyırdım :D

4 5 ay öyle gözüküyor :(
reis biz de ticaret yapıyoruz ama böyle bir huyumuz yok. :D dikkat et bu senin normal yaşantına da yerleşmesin. Sonra lavabodan çıkınca 50 kez musluğu kapattım mı diye kontrol edersin. Böyle bir hastalık gerçekten var.

Beyin aşırı önemsediği şeyi ''Hayati durum'' olarak algılıyor. Dışarıdan bakıp o kadar da hayati olmadığını anlamaya çalışmak belki daha faydalı olabilir :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,264
Üyeler
183,406
Son üye
furkNtt
Geri