Ben yapabilir miyim yoksa sizce yapan bir tamirciye mi vermeliyimTekrar lehimlenebilir gibi görünüyor ancak çok dikkatli olmak lazım. Milimetrik hata yaparsan çöp olur
Çok yaşadım. + - yi bulup anakarta lehimlemen lazım. başka türlü makine adaptör dışı çalışmaz.Selamlar bataryayı çıkartırken. Bataryanın takıldığı anakarta gömülü olan kısım koptu beyler buna ne yapabilirim?
Hocam emanet yemin ediyorum daha dokunmadım koptu baya hassasmışÇok yaşadım. + - yi bulup anakarta lehimlemen lazım. başka türlü makine adaptör dışı çalışmaz.
Senin sorunun değil fabrika sorunu.Dün firmware yüklemeye çalışıyordum içine oyun aticaktim. Videodakileri uyguladım.
Siyah ekran verdi, açılınca yeşil yanıyor ama siyah ekran geri kapanıyor o yüzden bataryayı çıkarıp takayım dedim bu da elimde kaldı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam emanet yemin ediyorum daha dokunmadım koptu baya hassasmış
tamam buraya yazarım halledince.Senin sorunun değil fabrika sorunu.
Hocam soft brick olmuş keşke konu açsaydın bir güzelde yardım ederdim.
Büyük ihtimal bataryayı lehimlesen bile siyah yanacak kapanacak ozaman yardım ederim.
Hocam, en sağdaki ve en soldaki -+ (kırmızı-siyah) kablolarını lehimlermisin. ortadaki yere griyi lehimlemeden.çalışması lazım.baktımda istesemde lehileyemem. kaldık yine tamircilere 500 TL isterlerse psp yi bırakırım orda
tamam buraya yazarım halledince.
hocam yemedi ben geri topluyorum tamirciye bırakıcam umarım çok bişi almazlar alt üstü bi parça düştüHocam, en sağdaki ve en soldaki -+ (kırmızı-siyah) kablolarını lehimlermisin. ortadaki yere griyi lehimlemeden.çalışması lazım.
Yesin hocam bir şey olmaz düşük akımdan gitmez o konsol.hocam yemedi ben geri topluyorum tamirciye bırakıcam umarım çok bişi almazlar alt üstü bi parça düştü
Ne kadar aldıklarını buraya yazar mısın? Benim kulaklığın bataryasının bir tarafındaki kablo koptu, abartı bir para isteyecekler diye kaç aydır kablolu kullanıyorumhocam yemedi ben geri topluyorum tamirciye bırakıcam umarım çok bişi almazlar alt üstü bi parça düştü