.YUNUS. 80+ Bronze Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 701 Reaksiyon skoru 200 Salı, 20:56 #1 Merhaba arkadaslar psu 24 pın kablosu arıyorum fakat hıcbıryer de bulamıyorum ayrı sekılde satılan bır yer varmı?
Merhaba arkadaslar psu 24 pın kablosu arıyorum fakat hıcbıryer de bulamıyorum ayrı sekılde satılan bır yer varmı?
Eymenzz 80+ Bronze Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 1,592 Reaksiyon skoru 343 Salı, 20:59 #2 .YUNUS. yazmış: Merhaba arkadaslar psu 24 pın kablosu arıyorum fakat hıcbıryer de bulamıyorum ayrı sekılde satılan bır yer varmı? Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... mainboard yazıyorya hocam
.YUNUS. yazmış: Merhaba arkadaslar psu 24 pın kablosu arıyorum fakat hıcbıryer de bulamıyorum ayrı sekılde satılan bır yer varmı? Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... mainboard yazıyorya hocam
.YUNUS. 80+ Bronze Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 701 Reaksiyon skoru 200 Çarşamba, 05:33 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Eymenzz yazmış: mainboard yazıyorya hocam Devamı için tıklayın... Nasil yani ? Anlamadim demek istediginizi
Eymenzz yazmış: mainboard yazıyorya hocam Devamı için tıklayın... Nasil yani ? Anlamadim demek istediginizi
H heloguys 80+ Bronze Katılım 10 Mart 2025 Mesajlar 1,184 Reaksiyon skoru 258 Çarşamba, 05:35 #4 .YUNUS. yazmış: Nasil yani ? Anlamadim demek istediginizi Devamı için tıklayın... Lian Li Strimer 24Pin LED Power Supply Uzatma Kablosu - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
.YUNUS. yazmış: Nasil yani ? Anlamadim demek istediginizi Devamı için tıklayın... Lian Li Strimer 24Pin LED Power Supply Uzatma Kablosu - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com