Neler Yeni

Psu çöp dediler ne yapabilirim

Keremdiyola

80+ Bronze
Selamlar 1 ay önce bi bilgisayar topladım sadece psu konusunda bir bilgim yoktu oyüzen corsair bir kasa tercih ettim fakat aldığım yerdeki görevli güzel olmadığını söyledi bana rampage trapper verelim dedi içinde 650 Watt 80 plus bronze sertifikalı bir psu var dendi bende bilmediğimden oraya güvendim tamam dedim şimdi rampage psu çöp fln diyorlar üzerinde birkaç sertifika daha var elektrik kesildi 1 kere bişi olmadı okadar kötüde olmamaz yani 1200 TL güncel fiyatı vatanda kötüysede ne yapabilirim (bulunduğum yerde elektrik çok nadir kesiliyor )

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,086
İsim
.
Selamlar 1 ay önce bi bilgisayar topladım sadece psu konusunda bir bilgim yoktu oyüzen corsair bir kasa tercih ettim fakat aldığım yerdeki görevli güzel olmadığını söyledi bana rampage trapper verelim dedi içinde 650 Watt 80 plus bronze sertifikalı bir psu var dendi bende bilmediğimden oraya güvendim tamam dedim şimdi rampage psu çöp fln diyorlar üzerinde birkaç sertifika daha var elektrik kesildi 1 kere bişi olmadı okadar kötüde olmamaz yani 1200 TL güncel fiyatı vatanda kötüysede ne yapabilirim (bulunduğum yerde elektrik çok nadir kesiliyor )
Furmark testinde gözü 20-25 kere aç kapa.. Eğer bir şey olursa iade et.

Oğuzhan Dündar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Oğuzhan
Doğru demiş rampage PSU'ların C4 bombadan farkı yok ben çok duydum patlıyor diye..o kadar para vermişsin en azından prizlerini akım korumalı priz al tüm sisteminden olabilirsin

Keremdiyola

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Doğru demiş rampage PSU'ların C4 bombadan farkı yok ben çok duydum patlıyor diye..o kadar para vermişsin en azından prizlerini akım korumalı priz al tüm sisteminden olabilirsin
Hocam korkudan 70 liraya priz aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Furmark testinde gözü 20-25 kere aç kapa.. Eğer bir şey olursa iade et.
Gözü nerden açıp kapatıyorum hocam

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,831
İsim
Mert Can Ergün
sıkıntı olmaz 3senedir rampage 700 watt 80 plus kullanıyorum elektrik kesintisi olduğu zamanlarda bile sağlam

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,796
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
İnşallah 1200TLye almamışsındır o fiyatı asla haketmeyecek kasa

Keremdiyola

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,831
İsim
Mert Can Ergün

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
sıkıntı olmaz 3senedir rampage 700 watt 80 plus kullanıyorum elektrik kesintisi olduğu zamanlarda bile sağlam
Uzun vadede sorun yaşanıyor zaten, ayrıca sen sorun yaşamadın diye arkadaş da yaşamayacak diye bir şey yok.

Keremdiyola

80+ Bronze
Hocam açılırken bazen geri kapatıyor psu tak diye Windows ekranı siyah oluyor tekrar anakart markası ama sadece açılırken oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

4 tane vida var gerisi prize kablo takmak kadar kolay zaten.
Hocam birde şey soracaktım kasa açılırken sadece açılırken oluyor psu fanı biyere çarpmış gibi ses geliyor ardından Windows ekranı tekrar anakart markası ama bilgisayar açık oluyor Windows ekranım gelmiş discord falan açılıyor o sırada 2 defa fln olunca geçiyor

Top Bottom