Chapin
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,088
Space tuşu ile.Hocam korkudan 70 liraya priz aldım
Post automatically merged:
Gözü nerden açıp kapatıyorum hocam
Space tuşu ile.Hocam korkudan 70 liraya priz aldım
Gözü nerden açıp kapatıyorum hocam
öyle şeyler hiç başıma gelmediHocam açılırken bazen geri kapatıyor psu tak diye Windows ekranı siyah oluyor tekrar anakart markası ama sadece açılırken oluyor
Hocam ekran kartım garantide gelince yapacağım fakat o anlattığım olay dışında elektrik kesintiside olmassa bir sıkıntı olurmuSpace tuşu ile.
Benim dediğim testte bir şey olmazsa ömürlük kullanırsın.Hocam ekran kartım garantide gelince yapacağım fakat o anlattığım olay dışında elektrik kesintiside olmassa bir sıkıntı olurmu
Anladım teşekkür ederimBenim dediğim testte bir şey olmazsa ömürlük kullanırsın.
Benim dediğim testte bir şey olmazsa ömürlük kullanırsın.
1 saniye - 0.5 salise.Anladım teşekkür ederim
Hocam sağol birde şey dicem kaç Saniye aralıkla basmam gerek
Hocam şöyle dendi ( 3 fanlı kasasını seçmiştim carbide serisinden) bu güzel değil ledlere ışık veren panel bozulursa hepsi gider dedi ama rampage de 1 i gitse 2 si devam eder dedineden vatandan aldın hadi aldın akıl var mantık var corsair hiç kötü olurmu adamların büyük ihtimalle rampage ile anlaşması var heryerde rampage öneriyorlar corsair psu var daha çalıırken hiç elektirik gitmedi ama mesela PC yi kapatıyorum fişini çekiyorum fişi çektikten sonra 1 dakika sonra bile anakartta hala ışık yanıyor oluyor yani elektirik gittiğinde de tahminimce 5-10 saniye içinde bilgisayarı güvenli bir şekilde kapatacak benim bu sertfikalardan anladığım bu tahminen
Hocam düşündüğümden hızlı çıktın bas çek bas biosa girercesine basarım1 saniye - 0.5 salise.