Anlık takılmalar droplar olabilir.yeterli güç gitmeyınce fps düşermi
Evet olabilir psu yetmediği zaman ekran kart çığlık atar.yeterli güç gitmeyınce fps düşermi
evet kardeşim bendede aynı sorun var şuan psu 500 watt var ekran kartım rx 590 1600 işlemci ilk başlarda fazla sorun olmuyordu ama 8 9 ay oldu sorun çıkarmaya başladı 200 üstü rahat fps alıyordum 50 60 lara düştü cs de takılmalarda oluyor bakalım fazla oyuna girmeden şimdilik idare ediyorum psu alana kadaryeterli güç gitmeyınce fps düşermi
kısa zamanda degısecegım sistemımız aynı galıbaevet kardeşim bendede aynı sorun var şuan PSU 500 watt var ekran kartım rx 590 1600 işlemci ilk başlarda fazla sorun olmuyordu ama 8 9 ay oldu sorun çıkarmaya başladı 200 üstü rahat fps alıyordum 50 60 lara düştü cs de takılmalarda oluyor bakalım fazla oyuna girmeden şimdilik idare ediyorum PSU alana kadar
evet hemen hemen aynı parçalar baktığın bi psu var mı biraz araştırdım ama fiyatlar uçmuş durumda fsp 600w bakıyorum birde high power 600w 80 plus yazıyor ama 80 plus değilmiş ama o gücü veriyormuş diye duydum ileride ram takarım oc yaparım o yüzden en az 600 watt bakıyorumkısa zamanda degısecegım sistemımız aynı galıba