Neler Yeni

PSU dan Güç Kablosu Çıkmadı

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,265
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
2010 da kalma sıfır bi güç kablosu buldum kullansam sıkıntı olur mu? Yoksa 20 liraya s link kablosunu alıcam amazondan hocam
Sağlamsa kullanabilirsin, kablonun kalınlığı kaç awg?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kutu yoktu jelatine sarıp göndermişler :D bende farketmedim o an kasayı toplarken
Kutusuz PSU olmaz, büyük ihtimalle ellerindeki ürünü sana itelemeye çalışıyorlar ben olsam geri iade ederdim, ne münasebet kutusuz %99 kullanılmış ürün göndermek? Aslında şikayetçi olup FPS'ye bildirmek gerek.

mlh_s06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Melih Sarıkaya

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.6 MB · Hit: 43

kineist

80+
FSP'ye dandik marka algısı yapman tamamen bilgisizliğinden kaynaklı, yorum yapamdan önce bilgin yoksa yazmaman daha isabetli olur.
Ben kaliteli diye bir markanın körü körüne fanboyu olmam. İşime gelirse alırım işime gelmezse o bütçede başka kaliteli markalar var onlardan almaya bakarım bu kadar basit. 20-50 TL'lik güç kablosundan kaçan bir firma.

Sağlamsa kullanabilirsin, kablonun kalınlığı kaç awg?

Kutusuz PSU olmaz, büyük ihtimalle ellerindeki ürünü sana itelemeye çalışıyorlar ben olsam geri iade ederdim, ne münasebet kutusuz %99 kullanılmış ürün göndermek? Aslında şikayetçi olup FPS'ye bildirmek gerek.
Bak işte dediğin gibi de olabilir. Belki satıcı 2. el yollamıştır kablosu da yoktur içinde. FSP ye sormak lazım aslında. Diğer arkadaşa da gitmemiş kablo o sıkıntı işte.

mlh_s06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Melih Sarıkaya
Ben kaliteli diye bir markanın körü körüne fanboyu olmam. İşime gelirse alırım işime gelmezse o bütçede başka kaliteli markalar var onlardan almaya bakarım bu kadar basit. 20-50 TL'lik güç kablosundan kaçan bir firma.

Bak işte dediğin gibi de olabilir. Belki satıcı 2. el yollamıştır kablosu da yoktur içinde. FSP ye sormak lazım aslında. Diğer arkadaşa da gitmemiş kablo o sıkıntı işte.
Ürün sıfır gibi ama kokusu falan duruyo yani gaming gen in ayıbı var burada, ben mecburen çalıştırdım kullandım bi sıkıntı yok şuanlık, iade etmeklede uğraşmak istemiyorum çünkü kasa emanet başkasına topladım

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,265
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Sen ürünü kötülememişsin direk markayı kötülemişsin, kendinle çelişiyorsun yada kendini tam ifade edemedin. FSP'nin de nispeten kötü ürünü olabili ama markaya laf atmak tamamen başka olay üstelik kutusuz PSU diye bir şey ana serilerinde yok. Burada asıl sorumlunun gaming.gen old.nu anlamak çok zor değil.

kineist

80+
Ne konuştuğunu ya da ne dediğini kendin bile bilmeden yazıyorsun, sen ürünü kötülememişsin direk markayı kötülemişsin, kendinle çelişiyorsun yada kendini tam ifade edemedin. FSP'nin de nispeten kötü ürünü olabili ama markaya laf atmak tamamen başka olay üstelik kutusuz PSU diye bir şey ana serilerinde yok. Burada asıl sorumlunun gaming.gen old.nu anlamak çok zor değil.
Yorumunu alıntılayıp diğer ihtimalide yazdım okuyabilsen keşke.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,265
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler

oguz13

80+ Bronze
Cumhuriyet altınıda koymayı unutmuşlar.

kineist

80+

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,718
İsim
Hacı

mlh_s06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Melih Sarıkaya

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,718
İsim
Hacı
Teşekkür ederim hocam, ama daha bundan sonra ne fsp ürün alırım ne de gaming gen üzerinden bir şey alırım. Böyle saçmalık olmaz.
Muhtemelen toplu kutusuz aldılar daha ucuza maal etmek için. Ondan bu şekilde yolladılar.

İşlemci ve ramlerde de aynı şekilde kutusuz alınca daha uyguna geliyor.

mlh_s06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Melih Sarıkaya
Muhtemelen toplu kutusuz aldılar daha ucuza maal etmek için. Ondan bu şekilde yolladılar.

İşlemci ve ramlerde de aynı şekilde kutusuz alınca daha uyguna geliyor.
Hocam bi de sana bişey sormam lazım ekstra konu açmayım, msi kasadan 2 pin led kablosu çıktı anakartım b550m k bunu nereye takacağım bilgim var mı

Top Bottom