Sabitlenen vidalardan kaynaklı olabilir mi hocam?Bazen traktör bazen ise uçak kalkması gibi ses geliyor kasa dışında olunca sorun yok kasa için de PSU montajlı olunca ses çıkıyor çok fazla ne yapmalıyım kafa şişti gecenin 2 bucugu
Hocam şimdi baktım ondan değilmiş büyük ihtimalle ben açmıştım PSU yu devre de bir şeylere mi dokundum bilmiyorum satıp sıfır alasım varSabitlenen vidalardan kaynaklı olabilir mi hocam?
Hocam aceleniz yoksa konuyu birde sabah açmayı deneyin, sabah daha tecrübeli arkadaşlar oluyor.Hocam şimdi baktım ondan değilmiş büyük ihtimalle ben açmıştım PSU yu devre de bir şeylere mi dokundum bilmiyorum satıp sıfır alasım var
Mesaj otomatik birleştirildi:
400vatt baktım 400 TL ye game tech var alacağım büyük ihtimalle şimdi ki 600v ama ses yapıyor inan hiç bir şey ifade etmiyor
baya kafa ütüledi dışarı cıkartıp denicem 1 de fanı durdurup denicemHocam aceleniz yoksa konuyu birde sabah açmayı deneyin, sabah daha tecrübeli arkadaşlar oluyor.
Şu an tekrar psuyu dışarı çıkarttığınızda ses kesilecek mi?
gametech alınmaz adam akıllı bir marka bakın corsaır vs 450 vs olabılırHocam şimdi baktım ondan değilmiş büyük ihtimalle ben açmıştım PSU yu devre de bir şeylere mi dokundum bilmiyorum satıp sıfır alasım var
400vatt baktım 400 TL ye game tech var alacağım büyük ihtimalle şimdi ki 600v ama ses yapıyor inan hiç bir şey ifade etmiyor
Kanadı kırılmış olabilir mi hocam? içeride parça falan kalmıştır belki.High power var ben de şimdi baktım traktör gibi ses kule tipinden geliyormuş tozlanmış ondan dolayı ses yapar mıydı ya ? Uçak sesi boyu minık ama fanı hızlı dönen gf210 abimin PSU da çok bı suç yokmuş yane
Yarın bı temizlerim kule tipini direk süpürgeyle çeksem olur mu tekrar çıkar tak yapmak istemiyorum da
Hocam dediğim gibi uçak sesi ekran kartı fanindan traktör sesi de herhalde tozlu olduğundan kule tipinden geliyor PSU dan ne geliyor vs bilmiyorum 15-20 Lik ses ona kalıyor büyük ihtimalle traktör sesinin kule tipijden geldiğini elimle durdurarak anladım PSU fanı normal dönüyorKanadı kırılmış olabilir mi hocam? içeride parça falan kalmıştır belki.
Yağı yeniydi ama sildim bir daha yeniledim tozları aldım bakalım inşallah devam etmez kule tipini de alcam sabahFandan çıkıyordur yağlayınca geçer, bi ara eski psu açılışta ses yapıyordu fanını söküp ortasına yağ damlattım ses filan kalmadı
ekran kartının termal macun ve pad bakımı, kule tipi soğutucu temizliği ve işlemci termal macun değişimi gerekebilir. Psu için açtığınızda arızalandıysa ve değiştirecekseniz sarı siteden ikinci elde temiz FSP markasına ait modelleri 700w güce kadar 500tl ye bulabilirsiniz.Yağı yeniydi ama sildim bir daha yeniledim tozları aldım bakalım inşallah devam etmez kule tipini de alcam sabah
Bir içini açıp temizlermisin dostum fanini falan milini yaglarmisin duzelebilirHocam şimdi baktım ondan değilmiş büyük ihtimalle ben açmıştım PSU yu devre de bir şeylere mi dokundum bilmiyorum satıp sıfır alasım var