alperennN
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Reis içini açtım fanı dışaro çıkardım daha sonrasında da o anakarti var ya PSU nun o bir yerde fan bir yerde oldu acaba anakartta mi bir sorun var kondansatörler de vs dedim dinledim çıt yok fan da mı ses var dedim dinledim yine çıt yok o traktör sesini buldum tozlanmış yine baya kule tipinden yapıyor olabilir diye düşünüyorum şimdi temizleyeceğizBir içini açıp temizlermisin dostum fanini falan milini yaglarmisin duzelebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran kartı idaretenlik bir seh var zaten şu anlık onun macunu değiştiricem derken fanının yerlerine tam denk getiremememisim çok fazla ses yapıyordu onu hallettim ses baya baya azaldı kule tipi ve PSU da kaldı kule tipini de şimdi temizleyeceğim bakalım azalma olacakmi gece 4 e kadar uğraştım bitirdi beniekran kartının termal macun ve pad bakımı, kule tipi soğutucu temizliği ve işlemci termal macun değişimi gerekebilir. Psu için açtığınızda arızalandıysa ve değiştirecekseniz sarı siteden ikinci elde temiz FSP markasına ait modelleri 700w güce kadar 500tl ye bulabilirsiniz.