Neler Yeni

Yardım PSU dan traktör gibi ses geliyor

alperennN

80+ Silver
Bir içini açıp temizlermisin dostum fanini falan milini yaglarmisin duzelebilir
Reis içini açtım fanı dışaro çıkardım daha sonrasında da o anakarti var ya PSU nun o bir yerde fan bir yerde oldu acaba anakartta mi bir sorun var kondansatörler de vs dedim dinledim çıt yok fan da mı ses var dedim dinledim yine çıt yok o traktör sesini buldum tozlanmış yine baya kule tipinden yapıyor olabilir diye düşünüyorum şimdi temizleyeceğiz
Mesaj otomatik birleştirildi:

ekran kartının termal macun ve pad bakımı, kule tipi soğutucu temizliği ve işlemci termal macun değişimi gerekebilir. Psu için açtığınızda arızalandıysa ve değiştirecekseniz sarı siteden ikinci elde temiz FSP markasına ait modelleri 700w güce kadar 500tl ye bulabilirsiniz.
Ekran kartı idaretenlik bir seh var zaten şu anlık onun macunu değiştiricem derken fanının yerlerine tam denk getiremememisim çok fazla ses yapıyordu onu hallettim ses baya baya azaldı kule tipi ve PSU da kaldı kule tipini de şimdi temizleyeceğim bakalım azalma olacakmi gece 4 e kadar uğraştım bitirdi beni

alperennN

80+ Silver
Temizle birde öyle dene tozdan yapabilir ok
hiç bişey fayda etmedi dışarı çıkardım fanı durdurdum psu dan da ses gelmiyor bulunduğu kısımdan mı ses yapıyor anlamadım ama sanki biraz hafifledi gibi çoooooooooooooooook çook yüksekti video izliyodum düşük sesle fanların sesi videodan fazla geliyord nerdeyse çıldırcaktım fandan olduğunu sanmıyorum başka bi iş var bu işin içinde ama daha kurcalamk istemiyorum enayi gibi 1-3 saat uğraştırdı beni

Benim biosda h/w monitör var orada. Fan hızını 50 yaparım 40 derececekerim 37.5 de fan donmesi yaparim

Ben eve gidince sana fotoğraf aticagim oradan yaparsin Instagram verirmisin

1667594529586.png

1667594552264.png

alperennN

80+ Silver
Benim biosda h/w monitör var orada. Fan hızını 50 yaparım 40 derececekerim 37.5 de fan donmesi yaparim

Ben eve gidince sana fotoğraf aticagim oradan yaparsin Instagram verirmisin
@allameadamdir

Kaça çekmem iyidir

Top Bottom