Neler Yeni

PSU Ekran Kartına yetermi

SinanEmre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Sinan Emre Temiz
psu 650w 80+ Bronz sertifakası var 12v 528w veriyor ekran kartının öneri 500w işlemci ryzen 5 2600x ve ssd kullanıcam sizce psu yeterlimidir

SinanEmre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Sinan Emre Temiz
evet hocam farkındayım ama ne yazıkki elimden gelen bu en azından 2 3 ay bu psu ile idare edicem

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,511
İsim
kadir
  • Beğen
Reaksiyonlar: Muri

SinanEmre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Sinan Emre Temiz
@kad1RRR Yıllar sonra düzgün bir bilgisayar topluyorum ve bu forumda gp un ürünlerini sevmeyen daha dogrusu psu sunu sevmeyen arkadaşlar çok fazla ve bırazda olsa haklılar o yüzden insan bi tık çekiniyor haklı olarak çünkü diger arkadaşlarda bizim iyiliğimizi düşünüyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

umarım şimdilik psu sıkıntı çıkarmaz ve ekran kartına baglarım dimi arkadaşlar destekleyin birazda mutlu alayım :)

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
@kad1RRR Yıllar sonra düzgün bir bilgisayar topluyorum ve bu forumda gp un ürünlerini sevmeyen daha dogrusu psu sunu sevmeyen arkadaşlar çok fazla ve bırazda olsa haklılar o yüzden insan bi tık çekiniyor haklı olarak çünkü diger arkadaşlarda bizim iyiliğimizi düşünüyorlar
hocam herkes iyiliğinizi ister :) kimse kötülük olsun diye tavsiye etmemezlik yapmıyor zaten.Ki evet yakın zamanda değiştirirseniz tatlı olur fakat ilk etapta kasa psu aynı anda almak yerine kasa psu ayrı almak en iyisi olur sizin açınızdan.

SinanEmre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Sinan Emre Temiz
toplu almak durumundayım ama en erken vakitte psu yu degiştiricem tabi bide akım korumalı piriz kullanıcam

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,511
İsim
kadir
umarım şimdilik psu sıkıntı çıkarmaz ve ekran kartına baglarım dimi arkadaşlar destekleyin birazda mutlu alayım
Sorun çıkaracağını sanmıyorum, 650W modeli olduğu için (6+2)×2 şeklinde ekran kartı besleme kablosu mevcuttur diye düşünüyorum.

SinanEmre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Sinan Emre Temiz
umarım powerın içinde olurda hiç beni ugraştırmaz ilk kez pc topluyorum evet 100 e yakın pc toplama videosu izledim ve meslek lisesinde bilişim okuyorum en kötü gene forumdan veya abdullah abinin videolarından felan çözüm bulurum

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,511
İsim
kadir
umarım powerın içinde olurda hiç beni ugraştırmaz ilk kez PC topluyorum evet 100 e yakın PC toplama videosu izledim ve meslek lisesinde bilişim okuyorum en kötü gene forumdan veya abdullah abinin videolarından felan çözüm bulurum
Her türlü halledersin.
Muhtemelen tek zorlanacağın şey kasanın power reset vb. kablolarının anakarta montajı.Biraz uğraştırıcı bana göre, tabii yapa yapa alışılır.

Top Bottom