Neler Yeni

Psu en fazla ne kadar dayanır

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Azizz
Merhaba Fsp hydro 700w 80+bronz psu'ya sahibim sistemim ile güzelce yaşamama hatta vakit geçirmeye alt komşu imkan bile vermiyor bozuk bi tane bulaşık makinaları var ne zaman fişini takarlarsa sigorta atıyor ve bunu günde en fazla 3 kez tekrarlıyorlar artık bu yüzden pc'yi bile açmıyorum bugüne kadar pc açıkken toplam bi 25 kez falan sigorta attığını düşünürsek psu en fazla ne kadar dayanır veya şuana kadar bir parça sizce zarar görmüşmüdür

-CrawL

80+ Gold
Merhaba Fsp hydro 700w 80+bronz psu'ya sahibim sistemim ile güzelce yaşamama hatta vakit geçirmeye alt komşu imkan bile vermiyor bozuk bi tane bulaşık makinaları var ne zaman fişini takarlarsa sigorta atıyor ve bunu günde en fazla 3 kez tekrarlıyorlar artık bu yüzden pc'yi bile açmıyorum bugüne kadar pc açıkken toplam bi 25 kez falan sigorta attığını düşünürsek psu en fazla ne kadar dayanır veya şuana kadar bir parça sizce zarar görmüşmüdür
Fişi takılı kullanamıyormu komşunuz? bence bu sorunu çözmeye çalışın

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz
harddisk kullanıyorsan harddisk ve psu zarar görebilir
Zaten durumu kendisine belirttik ben takılı bırakamam diyor yangın falan çıkar diye
ya yenisini alsın ya da dediğinizi yapsın bu durumdan dolayı bilgisayarınız bozulursa parasını istemekte çekinmeyin

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Azizz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
harddisk kullanıyorsan harddisk ve psu zarar görebilir

ya yenisini alsın ya da dediğinizi yapsın bu durumdan dolayı bilgisayarınız bozulursa parasını istemekte çekinmeyin
Hardisk ve psu'dan başka bileşenlerin zarar görme ihtimali fazla varmı sistem bozulma konusuna gelirsek tabikide parasını isterim ama o kadar rezalet insanlarki oturduğumuz iki katlı müstakil binada biz hiç yokmuşuz gibi davranıyorlar böyle insanların para vereceklerini düşünmüyorum

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Hardisk ve psu'dan başka bileşenlerin zarar görme ihtimali fazla varmı sistem bozulma konusuna gelirsek tabikide parasını isterim ama o kadar rezalet insanlarki oturduğumuz iki katlı müstakil binada biz hiç yokmuşuz gibi davranıyorlar böyle insanların para vereceklerini düşünmüyorum
@baltazar daha iyi bilir
Bence tüm sisteme zararı olabilir

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz
eğer çok fazla olursa bütün sisteme zarar verir kesinlikle yok para vermem falan derlerse mahkemeye başvursunuz tazminat davası açarsınız sikke sikke öderler

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Hocam rahatsız oluyorsanız polise gidin. İnsanlık yapıyorum diye adaletten uzaklaşmayın. Polise ihbar edin gelsinler dinlesinler sonrası dava açarasınız. Komşu komşu bir yere kadar. İnsan aynı apartmanda aynı yerde oturduğu kişiye saygılı olmak zorunda. Elektrik tesisatını düzeltin olmadı.

Bery

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,783
İsim
Yiğit Beren Sağlam
Instagram
syigitberen
Discord
Yeeeeeet#1981
Hocam rahatsız oluyorsanız polise gidin. İnsanlık yapıyorum diye adaletten uzaklaşmayın. Polise ihbar edin gelsinler dinlesinler sonrası dava açarasınız. Komşu komşu bir yere kadar. İnsan aynı apartmanda aynı yerde oturduğu kişiye saygılı olmak zorunda. Elektrik tesisatını düzeltin olmadı.
Çok haklı hocam siz neden o kişiye uyuyorsunuz ki?

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,244
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Eline sağlık usta.

Kesinlikle katılıyorum.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Furkan
Sen yinede bi akim korumali 3lu veya 4 lu prizler var ondan alda ne olur ne olmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Azizz
Yanıt için teşekkür ederim elektrikçi ile görüştük gelip halledeceklerini söylediler asıl konu olarak sisteme fazla zarar gelmişmidir hdd veya psu benim için fazla sorun olmaz ekran kartı ve işlemciye bişey olmasın yeter

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Yanıt için teşekkür ederim elektrikçi ile görüştük gelip halledeceklerini söylediler asıl konu olarak sisteme fazla zarar gelmişmidir hdd veya psu benim için fazla sorun olmaz ekran kartı ve işlemciye bişey olmasın yeter
PC çalışıyorsa bir şey olmamıştır ama sağlıklı bir durum değil.

Top Bottom