Neler Yeni

Psu en fazla ne kadar dayanır

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,100
İsim
Zeki Müren
Yanıt için teşekkür ederim elektrikçi ile görüştük gelip halledeceklerini söylediler asıl konu olarak sisteme fazla zarar gelmişmidir hdd veya psu benim için fazla sorun olmaz ekran kartı ve işlemciye bişey olmasın yeter
Bne olsam direk internetten egm'ye şikayet bildirir sonra dilekçe yazar hazırda bekletir polisi çağırırdım sonra polis bir şey yapmazsa davaa açardım sonra icra davası açıp tazminat alırdım
çok sinirliyim dün ghasta 2 kere öldüm minecraftta mouseyi kırıyordum kafayı yicem 1.9dan beri girmiyorum yeni canavar gelmiş tek attı 12dia gitti allahım düşündükçe çıldırıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Azizz
Pc şuan çalışıyor sadece elektrik kesintisinden sonra açtığımda bildirim kutusuna hataları bulmak için sürücüyü tarayın uyarısı geldi ssd taradım herhangi bir sorun bulmadı hdd tarayınca hata buldu ve onar dedim.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Hardisk ve psu'dan başka bileşenlerin zarar görme ihtimali fazla varmı sistem bozulma konusuna gelirsek tabikide parasını isterim ama o kadar rezalet insanlarki oturduğumuz iki katlı müstakil binada biz hiç yokmuşuz gibi davranıyorlar böyle insanların para vereceklerini düşünmüyorum
Polis

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,278
İsim
........
PC çalışıyorsa bir şey olmamıştır ama sağlıklı bir durum değil.
Çalışıyor diye bir şey olmamış değil. Belki zarar geldi ama tam arıza verecek durumda bunu bilemeyiz.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Çalışıyor diye bir şey olmamış değil. Belki zarar geldi ama tam arıza verecek durumda bunu bilemeyiz.
Dediğim gibi. sağlıklı bir durum değil. Orada yanlış kelime tercih etmişim haklısınız.

-CrawL

80+ Gold
Hocam rahatsız oluyorsanız polise gidin. İnsanlık yapıyorum diye adaletten uzaklaşmayın. Polise ihbar edin gelsinler dinlesinler sonrası dava açarasınız. Komşu komşu bir yere kadar. İnsan aynı apartmanda aynı yerde oturduğu kişiye saygılı olmak zorunda. Elektrik tesisatını düzeltin olmadı.
Böyle yapmanı tavsiye ederim. Bana komşum öyle bişey yapsa deliririm adamı hasta eder.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,840
Üyeler
161,508
Son üye
alirızaefendi
Top Bottom