Neler Yeni

Yardım Psu fanı çok ses çıkartıyor :/

beritankorkusuz

80+ Silver
Dostlar imzamda da bulunduğu gibi psu fanım çok sesli çaılışıyor ,fanını değiştirip daha performanslı bir fan alsam ,hem daha sağlıklı hemde daha sessiz olmazmı ?
Garantisi pek umrumda değil açıkcası ,
Hangi fanı takmalıyım öneriler ?

Yağız 111

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Yağız Güngör
Aynı sorun bende de var fan değiştirmek kolay ama ben bilgisayarcıya değiştirtmeyi düşünüyorum. Ucuza yaparsa tabii. Şimdilik dik konumda ses çıkarttığı için yan yatırıp kullanıyorum kısa süreli bir çözüm rahatsız oluyorsan dene derim

beritankorkusuz

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı sorun bende de var fan değiştirmek kolay ama ben bilgisayarcıya değiştirtmeyi düşünüyorum. Ucuza yaparsa tabii
Fan önerisi olsa alıp değiştirmek daha mantıklı onların fanı nasıl olur belli olmaz. Sende hangi kasa var

Yağız 111

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Yağız Güngör
Fan önerisi olsa alıp değiştirmek daha mantıklı onların fanı nasıl olur belli olmaz. Sende hangi kasa var
Kasa ayrı psu ayrı bende farklı aldım ama psu zalman zm600 le
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasanın fanının kaç cm olduğuna bakıp ona göre alman lazım

arajmer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Abdullah Sayhan
Twitter
arajmer
Psu fanı değiştirmek yeni tiplerde sıkıntılıydı havya gerektiriyordu, şimdi nasıl bilmiyorum. Pinle takılıyor olmayabilir hala. Fanınızın temizliğe ve yağlanmaya ihtiyacı olabilir.

Yağız 111

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Yağız Güngör
PSU fanı değiştirmek yeni tiplerde sıkıntılıydı havya gerektiriyordu, şimdi nasıl bilmiyorum. Pinle takılıyor olmayabilir hala. Fanınızın temizliğe ve yağlanmaya ihtiyacı olabilir.
Temizleme ve yağ geçici çözüm hâlâ havya gerektiriyor. Daha pinli uçlu görmedim (varmış pinli biraz araştırdığımda gördüm)

arajmer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Abdullah Sayhan
Twitter
arajmer
Temizleme ve yağ geçici çözüm hâlâ havya gerektiriyor. Daha pinli uçlu görmedim
Yenilerin içini hiç açmadım o yüzden emin konuşmak istemedim. Dediğin gibi olacağını da tahmin etmiyorum. Geçici çözüm derken? Eğer fan ömrünü tamamlamamışsa uzunca bir süre devam edilebilir bu bakım ile.

Yağız 111

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Yağız Güngör
Yenilerin içini hiç açmadım o yüzden emin konuşmak istemedim. Dediğin gibi olacağını da tahmin etmiyorum. Geçici çözüm derken? Eğer fan ömrünü tamamlamamışsa uzunca bir süre devam edilebilir bu bakım ile.
Ben araştırdığımda hep geçici çözüm dediler en temizi değiştirmekmiş

beritankorkusuz

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
PSU fanı değiştirmek yeni tiplerde sıkıntılıydı havya gerektiriyordu, şimdi nasıl bilmiyorum. Pinle takılıyor olmayabilir hala. Fanınızın temizliğe ve yağlanmaya ihtiyacı olabilir.
Kasa yeni bir kasa

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Uğur
Bence direkt olarak PSU yu değiştir.

beritankorkusuz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Uğur
Neden ,psudan memnunum herhangi bir sıkıntısı yok,ki kullanan arkadaşlarımda var
Ben o PSU ya sistemimi emanet etmezdim. İmzamdaki Xigmatek modelini kullanıyorum. Ona rağmen ekstra Akım ve kısa devre korumalı priz kullanıyorum.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Kalitesiz PSU almayın beyler.

Top Bottom