Neler Yeni

Çözüldü✓ 2 bin tllik Sessiz 650w Sessiz Fanlı Psu Önerisi

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,535
İsim
Hacı

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,721
İsim
Mehmet Aslan
Merhaba arkadaşlar lütfen bana rica ediyorum 650w fanı sessiz çalışan bir psu önermenizi istiyorum. Elimdeki psu çok gürültülü gece pc açık bırakıyorum bazı işlerimden dolayı oda da inanılmaz bir ses oluyor klima üfler gibi. yük altında olsun olmasın o ses var. Fanı sabit aynı hızda dönüyor kullandığım
PSU

Coolermaster 800w 80 plus GOLD Güç Kaynağı'DIR. valla artık dayanamıyorum sesine evet kaliteli ama gece uyutmuyor bu kadar sabredebildim. Bana Fanı sessiz çalışan 650w +80 bronz güç kaynağı tavsiyesi verin. Sistemime göre hesaplamışım 650w gayet yetiyor artıyor bile. Ben bunu ilerde sistem yükseltirim diye aldım ama 5 sene sonrası için hesaplamıştım gerek yok o zaman daha iyilerini alırım. Bana şimdiden vereceğiniz öneriler için çok teşekkür ederim.

Mesaj otomatik birleştirildi:

@HacıSOFU
illa sessiz olacak dersen eldekini satıp Be quiet marka psu düşünülebilir , sessizliğiyle öne çıkan bir marka.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,535
İsim
Hacı
Hacı kanka,cani

Canım kardeşim, sence cooler master g800 Gold +80 güç kaynağını servise göndereyim mi? Bu güçteki PSU'nun fanının güçlü çalışması normal midir?
Garantisi varsa yolla fan değişimi talep et.

Top Bottom