Pek bir sorun çıkarmaz ama psu nun ömrüni kısaltırPeki bir sorun yaratırmi böyle
Eğer psu bir anda bozulur yada bişey olursa sistem anakart yanabilirPek bir sorun çıkarmaz ama psu nun ömrüni kısaltır
Haaaa büyük sıkıntıymış tamam hocam teşekkürlerPek bir sorun çıkarmaz ama psu nun ömrüni kısaltır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eğer psu bir anda bozulur yada bişey olursa sistem anakart yanabilir
yok be ne abartmış hiç bir cacık olmaz alttan kava çekerken zorlanacak bir yerdeyse daha iyi bile olur seri çalışması açısından zararı olmaz yani kasa havadar iseHaaaa büyük sıkıntıymış tamam hocam teşekkürler
ilk bilgisayarımda senelerce bende böyle kullandım sorun yaşamadım sende yaşamazsınHaaaa büyük sıkıntıymış tamam hocam teşekkürler
Bende aynı şekilde yukarı bakıyordu anakart yandı güç vermedi (asrock b450-m hdv)yok be ne abartmış hiç bir cacık olmaz alttan kava çekerken zorlanacak bir yerdeyse daha iyi bile olur seri çalışması açısından zararı olmaz yani kasa havadar ise
ilk bilgisayarımda senelerce bende böyle kullandım sorun yaşamadım sende yaşamazsın
Pek de bir şey olmaz dedim zaten nereye abartmış reisyok be ne abartmış hiç bir cacık olmaz alttan kava çekerken zorlanacak bir yerdeyse daha iyi bile olur seri çalışması açısından zararı olmaz yani kasa havadar ise
ilk bilgisayarımda senelerce bende böyle kullandım sorun yaşamadım sende yaşamazsın
fan tepeye baktı diye psu yanmaz dostumBende aynı şekilde yukarı bakıyordu anakart yandı güç vermedi (asrock b450-m hdv)
Pek de bir şey olmaz dedim zaten nereye abartmış reis
kasanın içi ferahsa hava sirkülasyonu açısından daha iyi performans bile alırsın alttan hava aldığı kısım dar alan birde yere falansa kasa tam sıkıntı oluyorfan tepeye baktı diye psu yanmaz dostum
Yandı dediğim bozuldu yani reisfan tepeye baktı diye psu yanmaz dostum
kasanın içi ferahsa hava sirkülasyonu açısından daha iyi performans bile alırsın alttan hava aldığı kısım dar alan birde yere falansa kasa tam sıkıntı oluyor