Pcden tak tak tak diye hafif sesler geliyordu içini temizledim bende tekrar başlattım hala ses geliyordu bende internette araştırdım bu sorunu yaşıyan çoğu kişiye psu fanınız kırık olabilir denmiş bu durumda pcyi kullanırsam bir sıkıntı çıkar mı?
Çalışıyor aslında ama tak tak diye sesler çıkartıyor değiştirene kadar beni idare edebilir mi kasa içinde bir sıkıntı çıkar mı elektrik açısındanPsu fanı çalışmazsa fazla ısıdan sıkıntı çıkabilir
İdare etmez bir parça kabloyu çarpar metale iletkene değerse kısa devre yapar en basitinden güç kaynağı elden çıkar madem içini açtın iyice açıp kontrol et kablo mablo sarkıyorsa onu düzeltÇalışıyor aslında ama tak tak diye sesler çıkartıyor değiştirene kadar beni idare edebilir mi kasa içinde bir sıkıntı çıkar mı elektrik açısından
Dediğim bir ay sonra da olabilir yarın da olabilir 5 yıl da idare edebilirİdare etmez bir parça kabloyu çarpar metale iletkene değerse kısa devre yapar en basitinden güç kaynağı elden çıkar madem içini açtın iyice açıp kontrol et kablo mablo sarkıyorsa onu düzelt
1-2 hafta sabret bence risk almaya değmezÇalışıyor aslında ama tak tak diye sesler çıkartıyor değiştirene kadar beni idare edebilir mi kasa içinde bir sıkıntı çıkar mı elektrik açısından