Neler Yeni

Yardım Psu fanı kırıldı galiba pcyi kullanırsam bir sıkıntı cıkar mı

K.Furkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Furkan
Pcden tak tak tak diye hafif sesler geliyordu içini temizledim bende tekrar başlattım hala ses geliyordu bende internette araştırdım bu sorunu yaşıyan çoğu kişiye psu fanınız kırık olabilir denmiş bu durumda pcyi kullanırsam bir sıkıntı çıkar mı?

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,577
İsim
Deniz Bey
Psu fanı çalışmazsa fazla ısıdan sıkıntı çıkabilir

K.Furkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Psu fanı çalışmazsa fazla ısıdan sıkıntı çıkabilir
Çalışıyor aslında ama tak tak diye sesler çıkartıyor değiştirene kadar beni idare edebilir mi kasa içinde bir sıkıntı çıkar mı elektrik açısından

hayriye

80+ Bronze
Çalışıyor aslında ama tak tak diye sesler çıkartıyor değiştirene kadar beni idare edebilir mi kasa içinde bir sıkıntı çıkar mı elektrik açısından
İdare etmez bir parça kabloyu çarpar metale iletkene değerse kısa devre yapar en basitinden güç kaynağı elden çıkar madem içini açtın iyice açıp kontrol et kablo mablo sarkıyorsa onu düzelt
Mesaj otomatik birleştirildi:

İdare etmez bir parça kabloyu çarpar metale iletkene değerse kısa devre yapar en basitinden güç kaynağı elden çıkar madem içini açtın iyice açıp kontrol et kablo mablo sarkıyorsa onu düzelt
Dediğim bir ay sonra da olabilir yarın da olabilir 5 yıl da idare edebilir

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,191
İsim
Ömür
1-2 hafta sabret bence risk almaya değmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,911
Üyeler
163,236
Son üye
sıkıcıtarıkefendi
Top Bottom