Neler Yeni

Çözüldü✓ Psu güç kablosundan yanık kokusu var

aquirox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Berkay
Merhabalar, biraz önce pcnin olduğu odada yanık kokusu vardı baktım güç kablosu yanmış dumanlar çıkıyordu başka güç kablosuyla denedim elektrik sesleri geliyor takarken bende çarpar diye fazla kurcalamadım psunun olduğu yerde yanık kokusu devam ediyor. Yedek kablonun bozuk olma ihtimalini de düşünüyorum fakat psunun yanıp yanmadığı ve haliyle diğer parçalardaki hasar tespitini yapamıyorum. Kısacası sorunu nasıl cözebilirim

Bünyamina

80+ Platinum
Merhabalar, biraz önce pcnin olduğu odada yanık kokusu vardı baktım güç kablosu yanmış dumanlar çıkıyordu başka güç kablosuyla denedim elektrik sesleri geliyor takarken bende çarpar diye fazla kurcalamadım psunun olduğu yerde yanık kokusu devam ediyor. Yedek kablonun bozuk olma ihtimalini de düşünüyorum fakat psunun yanıp yanmadığı ve haliyle diğer parçalardaki hasar tespitini yapamıyorum. Kısacası sorunu nasıl cözebilirim
Psu dan çıt sesi çıkabilir kabloyu takarken bende de böyle. Yani sadece psu kablon yanmış olabilir. Diğer kabloyu taktın standart çalışıyor bir sorun yoksa iyi. Denemek istersen başka psu ve kablo kullanman gerekir başka bir şekilde anlayamazsın zaten.

ceyiz43

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
yigit dogru
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayarlar oyunlar falan filan
Instagram
_ceyiz43_
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199477859105/
Discord
ceyiz43
Steam ID
76561199477859105
Discord
ceyiz43
YouTube
ceyiz43
hocam anlamadim tam neresi yandi psu ya bagladiginiz kablo yandiysa elektirik fazla falan gelmistir psu markaniz nedir egerki korumasi varsa psu ya zarar gelmemistir muhtemelen.

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam Psu da problem var. Kablo eridiği halde sigorta neden atmamış .

aquirox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Berkay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Psu dan çıt sesi çıkabilir kabloyu takarken bende de böyle. Yani sadece psu kablon yanmış olabilir. Diğer kabloyu taktın standart çalışıyor bir sorun yoksa iyi. Denemek istersen başka psu ve kablo kullanman gerekir başka bir şekilde anlayamazsın zaten.
hocam kablosuz bir açma şekli var mıdır. Ayriyeten elektrik çarpma riski var diye fazla denemedim fakat güç geldiği gibi gidiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam Psu da problem var. Kablo eridiği halde sigorta neden atmamış .
hocam bilemiyorum pc afk bir şekildeyken bu sorun oldu.

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1

drDrve

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Can
Aynı sorun bendede var yük altında ekran kartı kendini kormuaya alıp görüntü gidiyor prize takılı iken sakın temas kurmayın

Ekler

• IMG_4457.jpeg
    IMG_4457.jpeg
    1.6 MB · Hit: 13
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,173
Üyeler
166,167
Son üye