Ahmet.yldz
80+
- Reaksiyon skoru
- 21
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Reis psu zaten var psu almayacagim ama biraz eski arkadaslar yetersiz diyorYeter ama kalitesiz bir PSU alma
Reis psu zaten var psu almayacagim ama biraz eski arkadaslar yetersiz diyorYeter ama kalitesiz bir PSU alma
Psu gelmeden önce okudum fakat kalitesiz psu alma diyorum neye takıldın burada ? Yeter kelimeme takıldıysan zaten yeterli cevabı vermişsiniz kardeşimÖnceki mesajları okur musun?
Yeni almalısın para konusunda problerin varsa dene yük altında fişi çeker zatenReis PSU zaten var PSU almayacagim ama biraz eski arkadaslar yetersiz diyor
Kelimene takılmadım. PSU'nun verdiği güce bakar mısın demek istedim.PSU gelmeden önce okudum fakat kalitesiz PSU alma diyorum neye takıldın burada ? Yeter kelimeme takıldıysan zaten yeterli cevabı vermişsiniz kardeşim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yeni almalısın para konusunda problerin varsa dene yük altında fişi çeker zaten
Reis adambunla kullanmis216W verebiliyor. Yük altında sistemin kapanma ihtimali var.
Bu daha kaliteli. Normal.Reis adambunla kullanmis
TamamdırKelimene takılmadım. PSU'nun verdiği güce bakar mısın demek istedim.
Açıyorsun bilgisayarı sistemini zorlayacak oyuna giriyorsan eğer kapanırsa yeni psu alman lazımReis adambunla kullanmis
Reis peki bu sistemdw ekran karti olarak r7 240 kullansam psu olarak sikinti yasar mıyım? Tahminrn yasamam onda güç çıkışı yok diye biliyorum bi de r7 240 ile gta 5 cs go call of bf dirt gibi oyunlari oynayabilir miyim?Bu daha kaliteli. Normal.
Her ekran kartında güç çıkışı var. Olmasa nasıl çalışacak kart? Oynarsın ama Tat vermez.Reis peki bu sistemdw ekran karti olarak r7 240 kullansam PSU olarak sikinti yasar mıyım? Tahminrn yasamam onda güç çıkışı yok diye biliyorum bi de r7 240 ile gta 5 cs go call of bf dirt gibi oyunlari oynayabilir miyim?
Bu 336W verebiliyor, seninki 216W verebiliyor. Onda çalışması çok normal.Reis adambunla kullanmis
Anliyorum cok saolunHer ekran kartında güç çıkışı var. Olmasa nasıl çalışacak kart? Oynarsın ama Tat vermez.
Hayır her ekran kartında güç çıkışı yok. Düşük güç tüketimine sahip kartlar PCI Express slotu üzerinden çekiyor tüm gücü.Her ekran kartında güç çıkışı var.
Rica ederiz.Anliyorum cok saolun