Neler Yeni

PSU için Yan Panele (Gizli Yan Bölmeye) Sahip Kasa Önerisi

senayi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Senayi Epli
Merhaba Herkese,

Mayıs ayında vatan bilgisayardan aşağıdaki linkte yer alan kasayı aldım. Kasa ve psu markasının frisby olmasından dolayı ve psu için yan panele sahip kasa almak istememden dolayı yeni kasa arıyorum. Almak istediğim kasa ikinci sırada yer alan linkteki kasa. Ancak sadece bir kasaya da bu kadar para vermek istemiyorum. Daha uygun fiyata, yine ikinci linkteki gibi gizli yan panele sahip ve hava sirkülasyonunda sorun olmayan kasa önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Bay Kunduz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Berke
Merhaba Herkese,

Mayıs ayında vatan bilgisayardan aşağıdaki linkte yer alan kasayı aldım. Kasa ve psu markasının frisby olmasından dolayı ve psu için yan panele sahip kasa almak istememden dolayı yeni kasa arıyorum. Almak istediğim kasa ikinci sırada yer alan linkteki kasa. Ancak sadece bir kasaya da bu kadar para vermek istemiyorum. Daha uygun fiyata ve hava sirkülasyonunda sorun olmayan kasa önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Mesaj otomatik birleştirildi:

hem psu da kaliteli

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz
şey gibi mi istiyorsun abdullah abinin 3 erkan kartlı videosunudaki kasadan var mı

Bay Kunduz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Berke

Mesaj otomatik birleştirildi:

hem psu da kaliteli

Has4nGodEx

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Hasan Acar

senayi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Senayi Epli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Gamer_g

80+ Bronze
Merhaba Herkese,

Mayıs ayında vatan bilgisayardan aşağıdaki linkte yer alan kasayı aldım. Kasa ve psu markasının frisby olmasından dolayı ve psu için yan panele sahip kasa almak istememden dolayı yeni kasa arıyorum. Almak istediğim kasa ikinci sırada yer alan linkteki kasa. Ancak sadece bir kasaya da bu kadar para vermek istemiyorum. Daha uygun fiyata, yine ikinci linkteki gibi gizli yan panele sahip ve hava sirkülasyonunda sorun olmayan kasa önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

şey gibi mi istiyorsun abdullah abinin 3 erkan kartlı videosunudaki kasadan var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,781
Üyeler
164,560
Son üye
MustoCia
Top Bottom