Neler Yeni

Psu kablolarını yapamıyorum kafam karıştı ne yapmam gerekiyor?

Mwrac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Miraç
Psu kablolarinin hepsini bağladım sadece 2 tane kaldı arıyorum bulamıyorum ne yapmalıyım? Nerden bulabilirim videosunu PSU'm "Performance GD 600W GOLD"

Bünyamina

80+ Platinum
Psu kablolarinin hepsini bağladım sadece 2 tane kaldı arıyorum bulamıyorum ne yapmalıyım? Nerden bulabilirim videosunu PSU'm "Performance GD 600W GOLD"
ss at kabloların ismini yazıyorsa tipine bakalım gerekliyse söyleriz

Mwrac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Miraç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fan kablosu açıkta kaldı çok değişik bir şey olduğu için ne yapacağımı bilmiyorum discord'dan konuşabilir miyiz acaba?

sahip olduğunuz anakartın ve psu nun kullanım klavuzlarını inceleyerek elde edebileceğiniz bir bilgidir bu kullanım klavuzları yoksa anakart ve psu nun marka modelinin internet sitelerinden temin edebilirsiniz benimde mesela şuan ekran kartı olmasına rağmen 4 adet bağlantı boşta duruyor :)

Bünyamina

80+ Platinum
Fan kablosu açıkta kaldı çok değişik bir şey olduğu için ne yapacağımı bilmiyorum discord'dan konuşabilir miyiz acaba?
maalesef discord olmaz da buraya at bakalım

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
tüm psu girişler aynıdır video izleyebılırsın yt den bazı kabloların boşta kalması doğal

Mwrac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Miraç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
IMG_20220605_001908.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

IMG_20220605_001738.jpg

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,403
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Sata güç kablosu o, 6 pin ucu psu ya - modulerse- bu uç ise sata güç isteyen herhangi bir yere takacaksın örnek olarak hdd ya da ssd ye.

Bünyamina

80+ Platinum

Mwrac

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Miraç
2. attığın fotodaki fan çoklayıcı kablosu üsteki ise sata güç kablosu
Peki nereye bağlamam lazım son bunlar kaldı uyumak istiyorum 5 saattir bununla uğraşıyorum ölcem ya XJEKVLAKG

2. attığın fotodaki fan çoklayıcı kablosu üsteki ise sata güç kablosu
Anakartın fotoğrafını atsam işaretleyip bana gönderebilir misin burdan zahmet olmazsaaa

Bünyamina

80+ Platinum
Peki nereye bağlamam lazım son bunlar kaldı uyumak istiyorum 5 saattir bununla uğraşıyorum ölcem ya XJEKVLAKG

Anakartın fotoğrafını atsam işaretleyip bana gönderebilir misin burdan zahmet olmazsaaa
ssd ya da hdd nin güç ve sata kablolarını taktıysan o kablolarla işin yok fanları birbirine taktın mı o kablolar sayesinde

Top Bottom