ss at kabloların ismini yazıyorsa tipine bakalım gerekliyse söylerizPsu kablolarinin hepsini bağladım sadece 2 tane kaldı arıyorum bulamıyorum ne yapmalıyım? Nerden bulabilirim videosunu PSU'm "Performance GD 600W GOLD"
maalesef discord olmaz da buraya at bakalımFan kablosu açıkta kaldı çok değişik bir şey olduğu için ne yapacağımı bilmiyorum discord'dan konuşabilir miyiz acaba?
tüm psu girişler aynıdır video izleyebılırsın yt den bazı kabloların boşta kalması doğalPsu kablolarinin hepsini bağladım sadece 2 tane kaldı arıyorum bulamıyorum ne yapmalıyım? Nerden bulabilirim videosunu PSU'm "Performance GD 600W GOLD"
Psu kablolarinin hepsini bağladım sadece 2 tane kaldı arıyorum bulamıyorum ne yapmalıyım? Nerden bulabilirim videosunu PSU'm "Performance GD 600W GOLD"
ss at kabloların ismini yazıyorsa tipine bakalım gerekliyse söyleriz
ss at kabloların ismini yazıyorsa tipine bakalım gerekliyse söyleriz
2. attığın fotodaki fan çoklayıcı kablosu üsteki ise sata güç kablosu
Peki nereye bağlamam lazım son bunlar kaldı uyumak istiyorum 5 saattir bununla uğraşıyorum ölcem ya XJEKVLAKG2. attığın fotodaki fan çoklayıcı kablosu üsteki ise sata güç kablosu
Anakartın fotoğrafını atsam işaretleyip bana gönderebilir misin burdan zahmet olmazsaaa2. attığın fotodaki fan çoklayıcı kablosu üsteki ise sata güç kablosu
ssd ya da hdd nin güç ve sata kablolarını taktıysan o kablolarla işin yok fanları birbirine taktın mı o kablolar sayesindePeki nereye bağlamam lazım son bunlar kaldı uyumak istiyorum 5 saattir bununla uğraşıyorum ölcem ya XJEKVLAKG
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anakartın fotoğrafını atsam işaretleyip bana gönderebilir misin burdan zahmet olmazsaaa
Hayır yapamadım fan kabloları duruyor takılmadıssd ya da hdd nin güç ve sata kablolarını taktıysan o kablolarla işin yok fanları birbirine taktın mı o kablolar sayesinde