Neler Yeni

Psu kaynaklı Donma ve Kasma

Arteonn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Necdet Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Selam arkadaşlar. uzatmadan konuya gireyim. Masaüstü bilgisayarımda 180W yeterli bir psu vardı. Ancak geçtiğimiz aylarda Gt730 dan 1050Ti ekran kartına geçiş yaptım. Her şey güzel iken bir anda kasmalar ve donmalar başladı. Darboğaz yok, diskte sorun yok. sorunun Psu da olduğuna kendimce kanaat getirdim çünkü havalanamayan Airbus A320n gibi bağırıyor:))) (Tahminimce 180watt dan 200-210 gibi bir güç çekmeye çalışıyorum. Şaka bir yana yarın 500w sertifikalı bir kasaya geçeceğim. Mantıklı mıdır, sorun başka bir şeyde midir, sizin söyledikleriniz alıp almamama yardım eder diye düşündüm. Şimdiden teşekkür ederim..

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,042
İsim
Mehmet Aslan
Selam arkadaşlar. uzatmadan konuya gireyim. Masaüstü bilgisayarımda 180W yeterli bir psu vardı. Ancak geçtiğimiz aylarda Gt730 dan 1050Ti ekran kartına geçiş yaptım. Her şey güzel iken bir anda kasmalar ve donmalar başladı. Darboğaz yok, diskte sorun yok. sorunun Psu da olduğuna kendimce kanaat getirdim çünkü havalanamayan Airbus A320n gibi bağırıyor:))) (Tahminimce 180watt dan 200-210 gibi bir güç çekmeye çalışıyorum. Şaka bir yana yarın 500w sertifikalı bir kasaya geçeceğim. Mantıklı mıdır, sorun başka bir şeyde midir, sizin söyledikleriniz alıp almamama yardım eder diye düşündüm. Şimdiden teşekkür ederim..
patlamadığına dua et :kekw:

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,844
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
600W falan alabilirsen daha ileriye dönük olur. Bu arada 180le 1050Ti kullanmakta iyiymişş

Huseyinatik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Hüseyin Atik
Psudan kasma donma olur mu bilmiyorum ama mantıklı gelmedi. Ama tabii mantıklı olan imkan varsa 80plıus sertifikalı kaliteli bir psu kullanmak.

Arteonn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Necdet Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Arteonn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Necdet Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Psudan kasma donma olur mu bilmiyorum ama mantıklı gelmedi. Ama tabii mantıklı olan imkan varsa 80plıus sertifikalı kaliteli bir psu kullanmak
alacağım psu 80+ sertifikalı ve kasasının aerodinamiğini beğendiğim için almayı planlıyorum :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

180wmı oha pc patlamadığına dua et.
çok sağlammış valla
Psu bu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,986
Üyeler
168,068
Son üye