Neler Yeni

Yardım Psu mdan cızırtı geliyor incehesabın yanıtı

ahmetefeckr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Ahmet Efe Çakır
Psu dan normalde bir şey yok ağır yüke girince hafif cızırdıyor bende incehesapa yazdım 2 yıl garantisi var sonuçta onlarda ürünü kargolayın yollayın 10 güne içerisinde işlemleriniz tamamlanır dedi sizce yollayayım mı yoksa çok sıkıntı olacak bir durum değil mi

KirliKill

80+ Silver
Psu dan normalde bir şey yok ağır yüke girince hafif cızırdıyor bende incehesapa yazdım 2 yıl garantisi var sonuçta onlarda ürünü kargolayın yollayın 10 güne içerisinde işlemleriniz tamamlanır dedi sizce yollayayım mı yoksa çok sıkıntı olacak bir durum değil mi
Kesinlikle yolla. Sanırım kalitesiz psu. Garantisi var zaten bikaç hafta pc ye girmezsin en kötü ihtimal sıkıntı oluşturur

ahmetefeckr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Ahmet Efe Çakır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Kalitesiz psu ne alaka. O durum bende de vardı coilwhine sorunu olarak geçiyor, pc boştayken sıkıntı yok ama csgo girdiğimde cızırtı geliyordu. Garantiye yolladım düzeltip geri yolladılar iki senedir hiç karşılaşmadım.

ahmetefeckr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Ahmet Efe Çakır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ab
Kalitesiz psu ne alaka. O durum bende de vardı coilwhine sorunu olarak geçiyor, pc boştayken sıkıntı yok ama csgo girdiğimde cızırtı geliyordu. Garantiye yolladım düzeltip geri yolladılar iki senedir hiç karşılaşmadım.
Ladım hocam

Top Bottom